Η Άλια Σόουκατ σχολιάζει για πρώτη φορά τη φημολογούμενη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ

Η Άλια Σόουκατ σχολιάζει για πρώτη φορά τη φημολογούμενη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ

«Συγγνώμη, αυτό συμβαίνει αν κάνεις παρέα μαζί μου», της είπε ο ηθοποιός όταν τον ενημέρωσε για τις φήμες που κυκλοφορούν

alia-shawkat-brad-pitt
Από τη στιγμή που ο Μπραντ Πιτ πήρε διαζύγιο από την Αντζελίνα Τζολί, οι σχέσεις που του «καταλογίζουν» είναι όλο και πιο συχνές.

Αυτή τη φορά, σύντροφός του φημολογείται πως είναι η πρωταγωνίστρια της ταινίας Being the Ricardos, Άλια Σόκατ.

Οι φήμες για το ειδύλλιο μεταξύ τους ξεκίνησαν το 2019, όμως μέχρι και σήμερα κανείς τους δεν τις είχε επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και τις είχε διαψεύσει.

Κλείσιμο

Έτσι, η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο The New Yorker και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον «γόη του Χόλιγουντ» εξηγώντας πως ποτέ δεν υπήρχε τίποτα μεταξύ τους, ενώ τόνισε επίσης, πως ακόμα και 2 χρόνια μετά τα πρώτα δημοσιεύματα, ο Μπραντ Πιτ «δεν είχε ιδέα» για την υποτιθέμενη σχέση τους, μέχρι που τον πληροφόρησε η ίδια.

«Είχε πολλή πλάκα, αλλά ήταν ταυτόχρονα και περίεργο. Ο Μπραντ Πιτ δεν είχε ιδέα για όλα αυτά, δε διαβάζει αυτά τα σκουπίδια», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, μάλιστα, πρόσθεσε πως ήταν εκείνη που τον ενημέρωσε για πρώτη φορά για τις φήμες που κυκλοφορούν: «Του είπα: Ξέρεις, όλοι πιστεύουν ότι βγαίνουμε και με ακολουθούν παντού" και εκείνος μου απάντησε: "Συγγνώμη, αυτό συμβαίνει αν κάνεις παρέα μαζί μου"».


Όπως εξήγησε η Άλια Σόκατ, δεν τους συνέδεε ποτέ τίποτα ερωτικό, αφού από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας τους έγιναν αμέσως δύο πολύ καλοί φίλοι. Ένας κοινός φίλος τους ήταν η αφορμή να γνωριστούν οι δυο τους και η χημεία που είχαν φάνηκε εξ' αρχής, όπως αναφέρει η ηθοποιός.

Όλη αυτή η ξαφνική δημοσιότητα δεν άρεσε βέβαια, στη Σόκατ, καθώς δεν ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς της, αλλά της προσωπικής της ζωής.

«Δεν ήμουν ποτέ μία ηθοποιός που έχει έρθει αντιμέτωπη με παπαράτσι, δεν ξέρουν καν ποια είμαι και είναι ειρωνικό όλο αυτό. Δεν έχει να κάνει με τον Μπραντ συγκεκριμένα. Είναι καταπληκτικός άνθρωπος. Όμως, η ιδέα του να με έχουν συνδέσει ερωτικά με έναν μεγαλύτερο μου, λευκό άνδρα και να μου δίνουν προσοχή για αυτό το λόγο και όχι για την 20ετή καριέρα μου, με ενοχλεί», δήλωσε κλείνοντας την συνέντευξή της.




Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «Διομήδης»: Σαρώνει την Βόρεια Εύβοια -Έκλεισε η εθνική οδός Χαλκίδας - Αιδηψού

Σβήνουν και τους φόρους του 2022 τα «voucher» των πάγιων δαπανών

Επιβάτης εισέβαλε στο πιλοτήριο αεροσκάφους της American Airlines στην Ονδούρα και προκάλεσε ζημιά στα χειριστήρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης