«Η Αντζελίνα Τζολί χρησιμοποιεί τα παιδιά της για την δημοσιότητα», υποστηρίζουν πηγές από το περιβάλλον του Μπραντ Πιτ

«Η Αντζελίνα Τζολί χρησιμοποιεί τα παιδιά της για την δημοσιότητα», υποστηρίζουν πηγές από το περιβάλλον του Μπραντ Πιτ

Εναντίον της ηθοποιού στρέφεται το περιβάλλον του Μπραντ Πιτ - «Τα παιδιά είναι ανεξάρτητα και έχουν δική τους κρίση», απαντάει εκπρόσωπος της Τζολί

tzoli
Μετά την εμφάνιση της ηθοποιού στο κόκκινο χαλί, συνοδευόμενη από τα παιδιά της για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας, The Eternals και την δικαστική ήττα του Μπραντ Πιτ για την κηδεμονία τους, το περιβάλλον του στρέφεται εναντίον της Τζολί.

Συγκεκριμένα, πηγή από τον στενό φιλικό του κύκλο ανέφερει στο Page Six: «Η Αντζελίνα χρησιμοποιεί τα παιδιά για την δημοσιότητά της. Δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς αυτή η έκθεση θα τους κάνει καλό. Ο Μπραντ δεν κάνει ποτέ δημόσιες εμφανίσεις μαζί τους -και σπάνια μιλάει για εκείνα».



Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει απάντηση και από την πλευρά της ηθοποιού. Εκπρόσωπος της Αντζελίνα Τζολί υποστηρίζει πως τα παιδιά έχουν την δική τους κρίση και εκείνα αποφασίζουν αν θα κάνουν κάποια δημόσια εμφάνιση και όχι η μητέρα τους.

«Τα παιδιά ξέρουν να σκέφτονται και είναι ανεξάρτητα. Αυτό φυσικά, δεν προκαλεί έκπληξη, αν αναλογιστεί κανείς τον χαρακτήρα του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα. Δεν θα κάνουν ποτέ πράγματα που δεν θέλουν», αναφέρει.

Κλείσιμο


Ήταν σχεδόν αναμενόμενη η συγκεκριμένη αντίδραση από το περιβάλλον του ηθοποιού, αφού προ ολίγων ημερών έχασε κι άλλη δίκη εναντίον της ηθοποιού, με την οποία θα μπορούσε να διεκδικήσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του, οπότε αυτή την στιγμή προσπαθεί με κάθε τρόπο να κερδίσει την κοινή γνώμη με το μέρος του.





Ειδήσεις σήμερα:


Hellbound: Νέα κορεάτικη σειρά - Θα ξεπεράσει το Squid Game;


Τα Καλλιστεία πωλήθηκαν και επιστρέφουν


Νίκος Ψαρράς: Ο κόσμος δεν είχε να φάει φακή και η τηλεόραση έδειχνε συνταγές για... πάπια Πεκίνου, δηλώνει στο Gala
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης