«Το θέμα που έχω με τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα μου, θα το λύσουμε στο δικαστήριο» λέει η Σάντρα Βουτσά

«Το θέμα που έχω με τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα μου, θα το λύσουμε στο δικαστήριο» λέει η Σάντρα Βουτσά

Η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Κώστα Βουτσά μιλά για την απώλειά του και τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ εκείνης και της δεύτερης συζύγου του, με φόντο έργα τέχνης μεγάλης αξίας που είχε ο αποθανών

voutsa-1
Στην κάμερα της εκπομπής «Ηappy Day» παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Τρίτης (23/11) η Σάντρα Βουτσά και αναφέρθηκε στο θάνατο του πατέρα της και τη δικαστική μάχη που έχει με τη δεύτερη σύζυγό του, Θεανώ Παπασπύρου.

«Θα προχωρήσουμε νομικά, με τον δικηγόρο μου Βασίλη Καπερνάρο. Τις αδελφές μου δεν τις έχω εμπλέξει σε αυτή την ιστορία καθόλου. Ακόμα και να θέλουν να πάρουν το μέρος μου, δεν θα βάλω εγώ σε αυτή τη θέση. Εγώ το θέμα έχω με τη συγκεκριμένη κυρία και θα λύσω στο δικαστήριο» δήλωσε η Σάντρα Βουτσά.

«Μου λείπει πολύ ο μπαμπάς μου. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει και ακόμα σκέφτομαι να τον πάρω τηλέφωνο.Δεν τον έχω δει καθόλου στον ύπνο μου και μου φαίνεται περίεργο» πρόσθεσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfx0xeerkzfd-st)


Για την απώλεια της μητέρας της, υπογράμμισε: «Αυτό που μπορώ να σου πω με μεγάλη σιγουριά είναι ότι όταν πεθαίνει η μάνα σου, είναι κάτι άλλο. Είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορώ να σου περιγράψω με λόγια. Δεν ξέρω αν είναι αυτό που λένε ότι κόβεται ο ομφάλιος λώρος. Σαν αρχέγονο ένστικτο, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω».



Ειδήσεις σήμερα

Ενθαρρυντικά πρώτα αποτελέσματα από νέου τύπου υποψήφιο μονοδοσικό γερμανικό εμβόλιο πεπτιδίων

Στην Άγκυρα αύριο ο πρίγκιπας διάδοχος του Αμπού Ντάμπι - «Είχε χρηματοδοτήσει το πραξικόπημα του 2016» σύμφωνα με τους Τούρκους

Κουβανή ισχυρίζεται ότι ο Μαραντόνα τη βίασε στα 16 της, ενώ η μητέρα της ήταν στο δίπλα δωμάτιο







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης