Θοδωρής Φέρρης: Οι φωτογραφίες από τα backstage του νέου του βιντεοκλίπ «Χίλια Κομμάτια»

Θοδωρής Φέρρης: Οι φωτογραφίες από τα backstage του νέου του βιντεοκλίπ «Χίλια Κομμάτια»

Ο Θοδωρής Φέρρης ετοιμάζεται να μας κάνει… «Χίλια Κομμάτια» με ακόμα μία επιτυχία

unnamed__2_
Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για το νέο music video του Θοδωρή Φέρρη για το τραγούδι «Χίλια Κομμάτια» και οι φωτογραφίες από τα backstage δίνουν μία πρώτη γεύση από τα όσα θα δούμε στις οθόνες μας.

Ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του βάζει για ακόμα μία φορά τον ξεχωριστό ρυθμό του σε ένα τραγούδι γεμάτο έντονο συναίσθημα.

unnamed__1_


Το «Χίλια Κομμάτια» είναι ένα «φρέσκο» και ρυθμικό single που ανεβάζει αμέσως τη διάθεση, σε μουσική και στίχους Λευτέρη Κιντάτου και θα κυκλοφορήσει, από την Panik Platinum, σε λίγες ημέρες.

Τα γυρίσματα του music video έγιναν σε θέατρο στο κέντρο της Αθήνας, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, με τον Θοδωρή Φέρρη και όλο το υπόλοιπο team να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για ένα οπτικό αποτέλεσμα που θα ενθουσιάσει.

Κλείσιμο
unnamed


Στο μεταξύ, αυτή την περίοδο ο Θοδωρής Φέρρης συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Romeo Club» κάθε Παρασκευή και Σάββατο, που έγιναν πόλος έλξης και sold out από το πρώτο διήμερο. Μαζί του είναι η Κατερίνα Λιόλιου και συμμετέχουν οι Ανδρομάχη, Γιάννης Γρόσης και Ματίνα Ζάρα.




Ειδήσεις σήμερα:

Γερμανία: Στη Μπούντεσταγκ η πρώτη τρανσέξουαλ βουλευτής

Γερμανικές εκλογές: Δύο νικητές ή δύο ηττημένοι; - Πρώτο το SPD, αλλά ακόμα και το κόμμα της Μέρκελ μπορεί να βγάλει καγκελάριο

Κορωνοϊός - Θωμαΐδης: Έρχεται αύξηση 200 με 250 κρουσμάτων ημερησίως στην Αττική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης