Θοδωρής Φέρρης: Sold out η πρεμιέρα του στο Romeo Club

Θοδωρής Φέρρης: Sold out η πρεμιέρα του στο Romeo Club

 Τόσο η λαμπερή πρεμιέρα, την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, όσο και η δεύτερη μέρα, ήταν sold out

unnamed__2_
Ο Θοδωρής Φέρρης επέστρεψε στο αγαπημένο στέκι της Αθήνας, το «Romeo Club» και για ακόμα μία φορά έβαλε τη δική του μουσική «σφραγίδα» στη νυχτερινή διασκέδαση. Τόσο η λαμπερή πρεμιέρα, την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, όσο και η δεύτερη μέρα, ήταν sold out, με το κοινό να ζει μοναδικές μουσικές στιγμές. Μαζί του είναι η Κατερίνα Λιόλιου. Το σχήμα συμπληρώνουν οι Ανδρομάχη, Γιάννης Γρόσης και Ματίνα Ζάρα.

unnamed__1_


Ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του παρέσυρε το κοινό σε αγαπημένα μουσικά μονοπάτια γεμάτα έντονο συναίσθημα, με τις προσωπικές του επιτυχίες όπως «Παρασκευή», «Κάψε», «Τα Αμαρτωλά Σου Μάτια», «Ένας Μεγάλος Έρωτας», «Πήρα Έτσι Απλά» και «Ζήσε Τη Στιγμή», καθώς και τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες του σε τραγούδια-σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας.

unnamed__3_


Κλείσιμο
Η Κατερίνα Λιόλιου, μία από τις πιο εντυπωσιακές και ξεχωριστές παρουσίες στα μουσικά δρώμενα, μάγεψε με τη σκηνική της παρουσία και τα hits της όπως «Story», «Τα Συνηθισμένα» και άλλα αγαπημένα τραγούδια.

unnamed__5_


Το δικό τους «τόνο» στο πρόγραμμα έβαλαν η Ανδρομάχη, ο Γιάννης Γρόσης και η Ματίνα Ζάρα, τρεις από τους πιο ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, που έχουν στο ενεργητικό τους επιτυχημένα singles και ξεχωριστές live εμφανίσεις.

unnamed__6_


Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Θοδωρής Φέρρης και το δυνατό σχήμα του «Romeo Club», τηρώντας όλα τα μέτρα που έχει ορίσει η Πολιτεία για την πανδημία, δίνουν «φρέσκο» αέρα και δυναμικό παλμό στη νυχτερινή Αθήνα.

unnamed__8__2

unnamed__9_


Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: Αρχίζει σήμερα η δίκη - Η ώρα της κρίσης για τη 36χρονη που κατέστρεψε το πρόσωπο της Ιωάννας

Αδήλωτα τετραγωνικά: Δεύτερη ευκαιρία για υποβολή δηλώσεων έως 31 Δεκεμβρίου με πρόστιμο 20%

Ζώα συντροφιάς: Σήμερα η συζήτηση του νομοσχεδίου στη Βουλή - Στέλιος Πέτσας: «Κάνουμε βήματα μπροστά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης