Μάθιου Πέρι: Μετά τον χωρισμό του, στρέφεται προς τη «βοηθό» του - Δείτε φωτογραφίες

Μάθιου Πέρι: Μετά τον χωρισμό του, στρέφεται προς τη «βοηθό» του - Δείτε φωτογραφίες

Φημολογείται πως αυτή είναι η νέα σχέση του ηθοποιού - Δουλεύουν μαζί εδώ και πέντε χρόνια - Ίσως τελικά ο λόγος, που χώρισε από την αρραβωνιαστικιά του, να μην ήταν η Raya

matthew_perry
Γύρισε σελίδα στην ζωή του ο Μάθιου Πέρι, αφού λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από την αρραβωνιαστικιά του, Μόλι Χέρβιτζ, μία νέα γυναίκα λέγεται πως του έχει κλέψει την καρδιά.



Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο 51χρονος ηθοποιός δεν είναι single. Μετά τον χωρισμό του από την Μόλι, τρία χρόνια μετά τον αρραβώνα τους, ο Μάθιου στρέφεται προς μία ήδη «γνώριμη» κατεύθυνση. 

Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της Daily Mail, η τυχερή δεν είναι άλλη από την βοηθό του ηθοποιού, Μπριάνα Μπρανκάτο. H  κοπέλα εργάζεται εδώ και πέντε χρόνια για τον ηθοποιό και το νεαρό της ηλικίας της καθόλου δεν μας ξαφνιάζει, αν σκεφτεί κανείς το ιστορικό του ηθοποιού. Η πρώην σύντροφος του είναι 22 χρόνια νεότερη του, ενώ και η κοπέλα με την οποία «πιάστηκε» να φλερτάρει στο Raya App ήταν μόλις 19 χρονών!

Κλείσιμο


Τις φήμες για την ενδεχόμενη σχέση του ζευγαριού έχουν φουντώσει φωτογραφίες, που κάνουν την εμφάνισή τους στα Instagram προφίλ και των δύο, όπου ποζάρουν μαζί φορώντας κομμάτια από τη νέα κολεξιόν, που κυκλοφόρησε ο Μάθιου Πέρι με αφορμή το reunion των «Friends». Πέρα από τις δημοσιευμένες φωτογραφίες τους και οι δύο μοιράζονται κοινά stories στο Instagram.


perry


Μέχρι στιγμής, ο ηθοποιός δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και έχει διαψεύσει τις φήμες. Αρκέστηκε μονάχα σε μία δήλωση σχετικά με τον χωρισμό του από την πρώην σύντροφό του, λέγοντας στο περιοδικό People: «Κάποιες φορές τα πράγματα δεν κυλούν, όπως θα υπολογίζεις και αυτό είναι μία τέτοια περίπτωση. Εύχομαι στη Μόλι τα καλύτερα».



Μένει, λοιπόν, να δούμε αν ένας από τους δύο θα επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα. 





Ειδήσεις σήμερα 

Οι εμβολιασμοί υψώνουν «τείχος» και απέναντι στις μεταλλάξεις - Πόσες παραλλαγές έχουν εντοπιστεί στην Ελλάδα

Συνεδριάζει η επιτροπή για απαγόρευση κυκλοφορίας, μουσική και δεξιώσεις

Σήμερα αναμένεται να κατατεθεί το εργασιακό νομοσχέδιο - Ποιες είναι οι βασικές διατάξεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης