Κάνιε Γουεστ - Τζέφρι Σταρ: Η διαδικτυακή φήμη περί ερωτικού δεσμού και η διάψευση του beauty guru!

Κάνιε Γουεστ - Τζέφρι Σταρ: Η διαδικτυακή φήμη περί ερωτικού δεσμού και η διάψευση του beauty guru!

Πώς ξεκίνησε η φήμη που θέλει τον ράπερ να χωρίζει με την Κιμ Καρντάσιαν εξαιτίας της σχέσης του με τον 35χρονο YouTuber

KANYE_WEST_NEO2
Μια τρελή διαδικτυακή φήμη που έκανε την εμφάνισή της τα τελευταία 24ωρα προκάλεσε παροξυσμό στα social media, παρά το γεγονός ότι δεν δείχνει να έχει το παραμικρό ψήγμα αλήθειας, ούτε συνοδεύεται από την παραμικρή απόδειξη.

Μιλάμε φυσικά για τον υποτιθέμενο ρομαντικό δεσμό ανάμεσα στον ράπερ Κάνιε Γουεστ και τον «γκουρού της ομορφιάς» και διάσημο YouTuber Τζέφρι Σταρ, μια φήμη που ξεκίνησε από τον λογαριασμό μιας αμφιλεγόμενης TikToker πριν από μερικές μέρες.

Την ώρα που σε διεθνή ΜΜΕ άρχισαν να ξεπηδούν το ένα μετά το άλλο δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για οριστικό ρήγμα στον γάμο του Κάνιε Γουέστ με την Κιμ Καρντάσιαν, η εν λόγω TikToker, ονόματι Άβα Λουίζ, άρπαξε την ευκαιρία και υπονόησε ότι ο ράπερ έχει ερωτικό δεσμό με τον Τζέφρι Σταρ. «Ο Κάνιε τα έχει φτιάξει με έναν πολύ διάσημο beauty guru, άνδρα beauty guru. Πολλοί άνθρωποι στον χώρο το ξέρουν εδώ και καιρό», είπε στην ανάρτησή της η TikToker, προσθέτοντας ότι παρόλο που δεν έχει «απτές αποδείξεις» για τον δεσμό αντλεί τις πληροφορίες της από έναν δικηγόρο στο χώρο της σοουμπίζ.

Addressing The Kanye Situation


Παρόλο που η Άβα Λουίζ δεν κατονόμασε τον Τζέφρι Σταρ, σύμφωνα με το Business Insider έκανε like σε σχόλια που ρωτούσαν αν πρόκειται για εκείνον, «δείχνοντας» ουσιαστικά τον διάσημο - και πάμπλουτο - beauty influencer, με τα δεκάδες σκάνδαλα στο παρελθόν του! Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται και για την πιο... αξιόπιστη πηγή, αφού η εν λόγω TikToker έχει αποδείξει ότι δεν διστάζει να φτάσει στα άκρα για τη δημοσιότητα: Είναι εξάλλου το ίδιο πρόσωπο που πριν από λίγους μήνες έγλειψε μια τουαλέτα αεροπλάνου στο πλαίσιο ενός challenge για τον κορωνοϊό.

Κλείσιμο
Η φήμη έβαλε φωτιά στο διαδίκτυο και πολλά ΜΜΕ έσπευσαν φυσικά να τη διερευνήσουν. Ένα πρόσωπο πολύ κοντά στο ζευγάρι Κάνιε-Κιμ διέψευσε κατηγορηματικά αυτούς τους ισχυρισμούς, τονίζοντας ότι δεν έχουν το παραμικρό ίχνος αλήθειας. Νωρίτερα μια πηγή του NBC είχε αναφέρει ότι η Καρντάσιαν και ο Γουεστ αντιμετωπίζουν τα συνηθισμένα προβλήματα ενός ζευγαριού και δεν εμπλέκεται άλλο άτομο.



Τελικά έφτασε και η στιγμή ενός από τους πρωταγωνιστές της φήμης να μιλήσει: Ο Τζέφρι Σταρ δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο YouTube όπου αναφέρεται στις φήμες βάζοντας τα γέλια. «Υποθέτω ότι ένα κορίτσι επινόησε ένα ψέμα στο TikTok και μετά έγινε viral. Υπονοεί ότι ο Κάνιε και η Κιμ παίρνουν διαζύγιο επειδή ένας διάσημος beauty influencer κοιμάται μαζί του», λέει ο Σταρ στο βίντεο.

Ο 35χρονος βάζει τέλος στις φήμες υπογραμμίζοντας ότι αυτήν την περίοδο είναι single και δεν κοιμάται με κανένα. «Είναι τόσο περίεργο... τόσο χαζό! Απλά θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι... Μου αρέσουν οι πολύ ψηλοί άνδρες και ποτέ δεν έχω κάνει κάτι με τον Κάνιε», λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο ο εκκεντρικός YouTuber, που πριν από μερικούς μήνες χώρισε από τον μακροχρόνιο δεσμό του.




Με πληροφορίες απο Daily Mail, Ε! News


Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε το τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο Facebook η 35χρονη βετεράνος που σκοτώθηκε στο Καπιτώλιο

QAnon: Παιδόφιλοι σατανιστές και άλλα... τρελά στο θολωμένο μυαλό των εισβολέων του Καπιτωλίου! 

Μάριον Ράμσεϊ: Πέθανε η «Λαβέρν Χουκς» από τη «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή» 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης