Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ: Τα παραμύθια δεν έχουν πάντα αίσιο φινάλε

Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ: Τα παραμύθια δεν έχουν πάντα αίσιο φινάλε

Οι ημερομηνίες σταθμοί στη σχέση του άλλοτε αγαπημένου λαμπερού ζευγαριού - Η πρώτη τους γνωριμία το 2004, το κυνήγι του ράπερ για να την κατακτήσει, τα τέσσερα παιδιά και το διαζύγιο που είναι προ των πυλών

kardashian-west-arthro
H Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ μετά από έξι χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών τερματίζουν τη σχέση τους έχοντας βάλει ήδη πλώρη σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης το διαζύγιό τους. Η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα οδυνηρή για το άλλοτε λαμπερό και αγαπημένο ζευγάρι με τους γνωρίζοντες να λένε πως το διαζύγιο ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενο.

Οι δύο τους από την αρχή της σχέσης τους απασχόλησαν τα ΜΜΕ και είναι σίγουρα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα του πλανήτη. Μέχρι να βγει το διαζύγιό τους θα χυθούν τόνοι από… ηλεκτρονικό μελάνι και η ιστορία της ζωής τους θα γίνεται για καιρό πρωτοσέλιδο.



Ημερομηνίες σταθμοί στη σχέση τους

2004: Η πρώτη γνωριμία

Η Κιμ και ο Κάνιε γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στη φωτογράφηση ενός μουσικού βίντεο όταν η άγνωστη τότε Κιμ ήταν βοηθός του Μπράντι και ο Κάνιε συνεργαζόταν μαζί του σε ένα τραγούδι. Τότε η Καρντάσιαν ήταν παντρεμένη με τον Ντέιμον Τόμας, με τον οποίο χώρισε το 2004, και ο Κάνιε ζευγάρι με το μοντέλο Αλέξις Φάιφερ.

Μιλώντας για την πρώτη τους γνωριμία στο «Keeping Up With The Kardashians» η Κιμ αποκάλυψε: «Τον συνάντησα για πρώτη φορά νομίζω το 2002 ή 2003. Ηχογραφούσε ένα τραγούδι με τον Μπράντι που ήμουν φίλη του. Θυμάμαι έντονα να κάνω παρέα μαζί του και μετά έκαναν ένα βίντεο μαζί, οπότε θα τον έβλεπα μερικές φορές. Ρώτησε τους φίλους του: «Ποια είναι αυτός ο Kim Kardajan;» Δεν ήξερε ποιο ήταν το όνομά μου».

Κλείσιμο
“Keeping Up With the Kardashians” 10th Anniversary Special Sneak Peek | E!


2006: O Κάνιε άρχισε να νιώθει έλξη για την Κιμ

Ο Κάνιε από το 2006 άρχισε να νιώθει έλξη για την Κιμ η οποία με την πάροδο των χρόνων γινόταν όλο και μεγαλύτερη. Σε μια συνέντευξή του το 2013 ο Κάνιε αποκάλυψε ότι την ερωτεύτηκε όταν την είδε δίπλα στη φίλη της Παρίς Χίλτον«Ήξερα ότι ήθελα να είναι το κορίτσι μου για πολύ καιρό. Θυμάμαι ότι είδα μια φωτογραφία της μαζί με την Paris Hilton και θυμάμαι λέω: “Έχεις δει αυτό το κορίτσι την Kim Kardijon;”  Παρά την ακαταμάχητη έλξη που ένιωθε για την Κιμ, ο Κάνιε συνέχισε να διατηρεί τη μακροχρόνια σχέση του.

2008: Ένας χωρισμός, η πριγκίπισσα Λέια και δύο νέες αγάπης

Τον Απρίλιο, ο Κάνιε χωρίζει μετά από δέκα χρόνια τη σχέση του με το μοντέλο δηλώνοντας στο People: «Είναι πάντα λυπηρό όταν τελειώνει μια σχέση αλλά παραμένουμε φίλοι».

Λίγο αργότερα, ο Κάνιε ζήτησε από την Κιμ να εμφανιστεί στην ταινία «Alligator Boots», όπου θα έπαιζε το ρόλο της πριγκίπισσας Λέια του Star Wars. Παρόλο που η ταινία απορρίφθηκε από την Comedy Central, η Καρντάσιαν είχε ακόμα συναισθήματα για το έργο.

Η Kim έγραψε στον ιστότοπό της: «Συναντηθήκαμε πριν από αυτό το έργο (το 2003), αλλά θα έλεγα εδώ συνδεθήκαμε για πρώτη φορά. Αυτές οι φωτογραφίες είναι τόσο αστείες».

"Alligator Boots" Pilot | Behind the Scenes | Doc Short by Konee Rok from Konee Rok on Vimeo.


Το χρόνο των γυρισμάτων του Alligator Boots, η Κιμ βρισκόταν σε σχέση με τον Ρέτζι Μπους και ο Κάνιε με το μοντέλο Άμπερ Ρόουζ.

2009: Η νέα συνάντηση και μια μυστηριώδης αναφορά

Τον Φεβρουάριο, η Κιμ και ο Κάνιε συναντήθηκαν σε σόου στη Νέα Υόρκη. Η Κιμ συνοδευόταν από τον φίλο της Ρέγκι, ενώ ο Κάνιε έφτασε σόλο και έκατσε δίπλα στο ζευγάρι και την ηθοποιό Μίλα Γιόβοβιτς. Τον Απρίλιο εξέφρασε την αγάπη του για την Κιμ και την ζήλια του ήταν ζευγάρι με τον Ρέγκι. Μάλιστα ράπαρε για πάρτη της: «Ήσουν πάντα η μαζορέτα των ονείρων μου. Είναι γραφτό μωρό μου να είμαστε μαζί».

2010: Το τέλος των δύο ιστοριών αγάπης

Τον Μάρτιο, μετά από τρία χρόνια γνωριμίας η Κιμ και ο Ρέτζι χωρίζουν. Φήμες κάνουν λόγο για την υπαρξη τρίτου προσώπου παρά τις προσπάθειες επανένωσης. Ο Κάνιε και η Άμπερ από την άλλη χωρίζουν τον Ιούλιο του ίδιου έτους.

Μετά τον χωρισμό τους, η Άμπερ κατηγόρησε την Κιμ λέγοντας: «Η Κιμ είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους εγώ και ο Κάνιε δεν είμαστε μαζί».



Τον Δεκέμβριο, καθώς η Κιμ κινηματογράφησε το μουσικό βίντεο για το single Turn It Up, ο Κάνιε ήταν παρών στο σετ. Τότε η μητέρα της Κιμ Κρις Τζένερ του είπε: «Μην κοιτάς τα οπίσθιά της» με εκείνον να απαντά: «Η αλήθεια είναι πως δεν τα έχω ξαναδεί».

2012: Είναι αλήθεια και υπάρχει ένα μωρό

Οχτώ χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία η σχέση τους είναι γεγονός. Τον Μάρτιο, το φημολογούμενο ζευγάρι αφήνει να γίνει γνωστό ότι περνούν χρόνο μαζί. Μάλιστα η Κιμ κάθισε στην πρώτη σειρά στο σόου του Κάνιε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Παρισιού.

Τον επόμενο μήνα, μετά από μήνες φημών ο Κιμ και η Κάνιε επισημοποιούν τη σχέση τους στη Νέα Υόρκη.

Kim Kardashian and Kanye West "First Date" in NYC (ThrowBack)


Τον Μάιο πήραν τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα και έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ των Καννών κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας Cruel Summer. Τον Δεκέμβριο, ο ράπερ αποκαλύπτει με χαρά ότι περιμένει το πρώτο του παιδί με την Κιμ.

Ο ράπερ είπε: «Σταματήστε τη μουσική», και μετά ανακοίνωσε: «Κάνω θόρυβο για το μωρό μου μαμά εδώ», με ένα μεγάλο χαμόγελο. Η ανακοίνωση του Κάνιε προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού.

Η Κιμ επιβεβαίωσε επίσης την εγκυμοσύνη της μέσα από τα δικά της social γράφοντας: «O Κάνιε και εγώ περιμένουμε μωρό. Αισθανόμαστε τόσο ευλογημένοι και τυχεροί και ευχόμαστε ότι εκτός από τις δύο οικογένειές μας, η μαμά του και ο μπαμπάς μου θα μπορούσαν να είναι εδώ για να γιορτάσουν αυτήν την ξεχωριστή στιγμή μαζί μας. Ανυπομονώ για υπέροχες νέες αρχές το 2013 με το ξεκίνημα της οικογένειά μας».

2013: Ένα αστέρι γεννιέται ... Η Νορθ Γουέστ είναι εδώ

Τον Οκτώβριο, ο Κάνιε έγραψε ιστορία κάνοντας πρόταση γάμου με ένα πανάκριβο μονόπετρο Lorraine Schwartz 15 καρατίων. Στις 15 Ιουνίου, η Κιμ καλωσόρισε την κόρη τους Νορθ.

Η πρόταση ήταν η απόλυτη έκπληξη καθώς ο Κάνιε νοίκιασε για την περίσταση έναν τεράστιο πίνακα στον οποίο αναβόσβηνε η φράση: «Σε παρακαλώ παντρέψου με».

Παρά τη γενναιότητά του ο Κάνιε παραδεχτήκε ότι πριν από την πρόταση γάμου ήταν νευρικός, λέγοντας: «Μιλούσα με έναν ξάδελφο και τον ρώτησα: “Τι πιστεύεις ότι θα πει;” Δεν είμαι καθόλου αλαζονικός με την αγάπη και τα συναισθήματα. Ήξερα ότι ήθελα να είναι το κορίτσι μου για πολύ καιρό».

Kanye West Proposes To Kim Kardashian Video Full


2014: Ο γάμος της χρονιάς

Τον Μάιο το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στη Φλωρεντία της Ιταλίας. Στην τελετή έδωσαν το παρόν 200 καλεσμένοι με τη νύφη να μαγεύει τα πλήθη με δημιουργία Maison Margiela.

«Ένας τόσο μαγικός, ρομαντικός γάμος!» είπε η Κιμ και πρόσθεσε: «Νιώθω ευλογημένη που έχουμε την κόρη μας το πλευρό μας». Πανευτυχής ο Κάνιε μιλούσε για οκτώ λεπτά.

Kim Kardashian, Kanye West's Italian Wedding Spectacular


2015: Δεύτερο παιδί στα σκαριά

Τον Μάιο, μετά την πρώτη επέτειο του γάμου τους η Κιμ επιβεβαίωσε στον Glamour ότι περίμενε το δεύτερο παιδί της. «Η Νορθ με δίδαξε υπομονή. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα κάνω γι 'αυτήν. Και τίποτα που δεν θα έκανα για τον άντρα μου. Μας έχει εξουσιοδοτήσει να θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι γονείς και οι καλύτεροι σύζυγοι».

Στις 15 Δεκεμβρίου, η Κιμ και ο Κάνιε υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους, τον γιο τους Saint West τον οποίο έδειξε στους εκατομμύρια θαυμαστές της στο Instagram.


2016: H ληστεία στο Παρίσι χάλασε την παραδεισένια ζωή

Τον Οκτώβριο του 2016, η Κιμ έπεσε θύμα ληστείας όταν διαρρήκτες εισέβαλαν στο διαμέρισμά της στο Παρίσι κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας, την έδεσαν και έκλεψαν κοσμήματα 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Το 2018 άρχισε να ξεπερνά το σοκ της τραυματικής εμπειρίας λέγοντας πως έμαθε πολλά.

Αργότερα το ίδιο έτος τα πρώτα σύννεφα στο γάμου του ζευγαριού άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους λόγω της διαδικτυακής συμπεριφοράς του Kanye. «Η Κιμ δεν αντέχει. Είναι όλα για αυτοπροώθηση, αλλά δεν εγκρίνει το δράμα του Twitter», είχε πει πηγή προσκείμενη στο ζευγάρι.

Kim on How the Paris Incident Changed Her Life


Παρ 'όλα αυτά, αρνήθηκαν ότι είχαν προβλήματα με την Κιμ να λέει: «Δεν υπάρχει τίποτα για να το αναφέρουμε σχετικά».

2017 - 2018: Μωρό νούμερο τρία

Το ζευγάρι προσέλαβε παρένθετη μητέρα για να αποκτήσει τρίτο παιδί τους. Η Κιμ αναφέρθηκε στο θέμα για πρώτη φορά τον Ιούλιο λέγοντας ότι λόγω επιπλοκών που παρουσίασε η υγεία της δεν θα μπορούσε να κυοφορήσει για τρίτη φορά.

Το TMZ σε δημοσίευμά του έγραψε ότι το διάσημο δίδυμο πλήρωσε 45.000$ για να αποκτήσει το τρίτο της παιδί και η παρένθετη μητέρα του ήταν απόφοιτος κολλεγίων και έχει ήδη με δύο παιδιά.

«Όλη η οικογένεια είναι πάνω από τη Moon. Η Κιμ έψαχνε για μήνες μέχρι που βρήκε τον τέλειο υποψήφιο», δήλωσε μια πηγή στο People.

Ο τραγουδιστής πρόσθεσε: «Τα πάντα να είναι τέλεια και το μωρό να είναι εξαιρετικά υγιές». Τον Ιανουάριο του 2018 ήρθε στη ζωή το τρίτο παιδί της οικογένειας. Ονόμασαν την κόρη τους Σικάγο.

Kim Kardashian West Talks Prep for Baby #4 and Criminal Justice Reform


2019: Η οικογένεια μεγαλώνει

Τον Μάιo πάλι με παρένθετη μητέρα η Κιμ και ο Κάνιε υποδέχτηκαν το τέταρτο παιδί της οικογένειας, τον γιο τους Psalm West. Μάλιστα, κόντρα στις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι και τότε να περνάει κρίση, ανανέωσε τους όρκους τους.

2020: Η αντίστροφη μέτρηση για το χωρισμό τους

Η χρονιά που έφυγε πριν από μερικές μέρες δεν ήταν η χρονιά τους καθώς η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του γάμου τους είχε ξεκινήσει.

Στις 4 Ιουλίου, ο Kanye ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στον προεδρικό αγώνα του 2020 και η Κιμ -καθώς και ο Έλον Μασκ- τον υποστήριξαν.

Αργότερα εκείνο τον μήνα, στις 19 του μήνα ο ράπερ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας στη Νότια Καρολίνα, φορώντας ένα αδιάβροχο μπουφάν με την ένδειξη «ασφάλεια» και με ξυρισμένο κεφάλι αποκάλυψε ότι αυτός και η Κιμ είχαν σκεφτεί να κάνουν έκτρωση στη Νορθ.

Sobbing Kanye West admits he & Kim Kardashian nearly aborted North at his first presidential rally


Η συνέχεια δόθηκε μέσα από το Twitter όπου ο Γουέστ έγραφε και έσβηνε tweets λέγοντας πως προσπαθούσε να χωρίσει και ότι η πεθερά του ήθελε να τον κλείσει σε ψυχιατρείο.

Η Κιμ τότε αναγκάστηκε να πάρει θέση και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λέγοντας πως ο σύζυγός της υπέφερε από ένα διπολικό επεισόδιο εκείνη την εποχή. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι έμενε από το αγρόκτημά του στο Γουαϊόμινγκ και η Κιμ εμφανίστηκε με δάκρυα καθώς τον επισκέφτηκε.

Τον Οκτώβριο, η Κιμ έκανε το πάρτι των γενεθλίων της σε ένα ιδιωτικό νησί όπου ο Κάνιε της χάρισε ένα ολόγραμμα του αείμνηστου πατέρα της Ρομπ.

6 Ιανουαρίου 2021: Το διαζύγιο μοιάζει αναπόφευκτο

Σήμερα η «Page Six» όπως και άλλα μέσα ενημέρωσης έβγαλαν στο φως ότι το διαζύγιό τους είναι «επικείμενο» και μάλιστα η Κιμ έχει προσλάβει δικηγόρο που ειδικεύεται στα διαζύγια για να επισπεύσει τις διαδικασίες...

Ειδήσεις σήμερα: 

Βοήθησαν αστυνομικοί στην εισβολή στο Καπιτωλίο; - Βίντεο δείχνει να ανοίγουν τα κιγκλιδώματα!

Η Γερουσία επικυρώνει το αποτέλεσμα των εκλογών - Σε εξέλιξη η συνεδρίαση - Δείτε live

Φώτα: Κραυγή αγωνίας από τους επιστήμονες για τα «ιερά παρατράγουδα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης