Νιουκάστλ: Ποτσετίνο, Αλέγκρι για τον πάγκο, Καβάνι για την επίθεση οι πρώτοι στόχοι!

Νιουκάστλ: Ποτσετίνο, Αλέγκρι για τον πάγκο, Καβάνι για την επίθεση οι πρώτοι στόχοι!

Η συμφωνία για την εξαγορά της Νιουκάστλ από σαουδαραβικό fund θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες και οι πρώτοι στόχοι που θέτουν οι νέοι ιδιοκτήτες δείχνουν και τις βλέψεις που έχουν για την ομάδα

allegri-poketino-601x338
Το deal της χρονιάς (σε επίπεδο εξαγοράς ομάδων) ολοκληρώνεται μέσα στις επόμενες ημέρες (απομένει η έγκριση της Premier League) και η Νιουκάστλ θα περάσει έναντι 300 εκατ. λιρών στα χέρια των Σαουδαράβων, οι οποίοι ονειρεύονται να μετατρέψουν την ομάδα της Βορείου Αγγλίας στη νέα μεγάλη δύναμη της Premier League.

Ο Στιβ Μπρους όπως όλα δείχνουν δεν έχει ιδιαίτερο μέλλον στον ασπρόμαυρο πάγκο και τα δύο ονόματα που ιντριγκάρουν ιδιοκτήτες και οπαδούς είναι αυτά των Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και Μαξ Αλέγκρι.

Ο Ποτσετίνο από τον περασμένο Νοέμβριο είναι στο ταμείο ανεργίας μετά την απομάκρυνση του από την Τότεναμ (κι έχει ακουστεί από την Ρεάλ μέχρι τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), κι ο Αλέγκρι από τον περασμένο Ιούνιο όταν δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Γιουβέντους (κι αυτός είχε ακουστεί έντονα για τη Μάντσεστερ), ενώ στη σχετική λίστα υπάρχουν κι ο Ράφα Μπενίτεθ (που έχει δουλέψει για μια τετραετία στην ομάδα, ενώ τώρα είναι στην Κίνα), αλλά και ο Λουσιάν Φαβρ (ο Ελβετός τεχνικός της Ντόρτμουντ).

Το ποια θα είναι η επιλογή τους θα το μάθουμε σύντομα, αλλά το σίγουρο είναι όποιος κι αν έρθει θα βρει και κάποιους φτασμένους σταρ που θα ανηφορίσουν βόρεια.

Ο βασικός στόχος για το πρώτο μπαμ είναι ο Έντισον Καβάνι, ο οποίος φεύγει από την Παρί κι ενώ μέχρι πρότινος ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα πήγαινε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, τώρα τα πράφματα περιπλέκονται.

Πέρα όμως από τον Ουρουγουανό φορ υπάρχουν αναφορές για τον Βέλγο Ντρις Μέρτενς (αποχωρεί από τη Νάπολι) και τον Βραζιλιάνο Γουίλιαν που επίσης φεύγει από την Τσέλσι.



Οι ειδήσεις σήμερα:

Το πλάνο της UEFA για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια βάσει ranking αν δεν τελειώσουν τα πρωταθλήματα

Βίντεο: Ο Λόβρεν προπονείται κάνοντας τάκλιν στον γιο του!

Ο Κάριους «καρφώνει» την Μπεσίκτας στη FIFA για οφειλές και ζητάει τερματισμό δανεισμού

Δήλωση - «βόμβα» Λουκάκου: Δεν μας έκαναν τεστ τον Δεκέμβριο ενώ ήταν άρρωστοι 23 από τους 25 παίκτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης