La Liga: Ψηλά στη λίστα της Ατλέτικο ο Ποτσετίνο

La Liga: Ψηλά στη λίστα της Ατλέτικο ο Ποτσετίνο

Αγγλικά Μέσα κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης προς το πρόσωπο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο

000_1M225H
Τα αρνητικά αποτελέσματα της Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια τόσο του κόσμου της ομάδας, όσο και της ίδιας της διοίκησης.

Ο «Τσόλο» περνά ίσως την χειρότερη περίοδο στα χρόνια που κάθεται στον πάγκο των «ροχιμπλάνκος», οι οποίοι μάλιστα είναι εκτός τετράδας στο πρωτάθλημα και κινδυνεύουν να χάσουν το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Telegraph«, η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου δεν αποκλείει την λύση της συνεργασίας με τον Σιμεόνε, πιθανότατα στο τέλος της φετινής σεζόν, και αναζητά τον αντικαταστάτη του.

Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Αντρεα Μπέρτα είναι μεγάλος θαυμαστής του Αργεντίνου τεχνικού και πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Ποτσετίνο βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να αναλάβει την Ατλέτικο και αναμένονται εξελίξεις...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης