Premier League: Ολοκληρώνεται η πώληση της Νιούκαστλ σε Άραβες
Απομένει μόνο η έγκριση των υπολοίπων ιδιοκτητών για την πώληση της Νιούκαστλ σε επενδυτές από τη Σαουδική Αραβία
Θέμα λίγων ημερών είναι η ολοκλήρωση της αλλαγής ιδιοκτησίας στη Νιούκαστλ. Ο Μάικ Άσλεϊ είναι έτοιμος να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών σε όμιλο επιχειρηματιών από τηνΣαουδική Αραβία.
Ήδη έχουν ανταλλαγεί τα συμβόλαια, ενώ οι επενδυτές έχουν καταβάλει μία προκαταβολή από τα 300 εκατομμύρια λίρες που θα είναι το συνολικό κόστος της αγοράς των μετοχών. Ουσιαστικά εκκρεμεί πλέον μόνο η έγκριση των υπολοίπων ιδιοκτητών της Premier League και η αλλαγή σελίδας στην ιστορία του κλαμπ μπορεί να ολοκληρωθεί πριν καν μπει ο Μάιος.
Στον όμιλο επενδυτών, που θα αποκτήσει το 80% των μετοχών, συμμετέχει η Αμάντα Στέιβλι, αλλά τα περισσότερα κεφάλαια προέρχονται από τον Σαουδάραβα διάδοχο του θρόνου Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας