Ο Αλέγκρι θέλει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως βοηθό τον Εβρά

Ο Αλέγκρι θέλει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως βοηθό τον Εβρά

Οι φήμες για την επικείμενη άφιξη του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στο Μάντσεστερ πληθαίνουν με τον Ιταλό να θέλει ως συνεργάτη του τον πρώην αμυντικό των «κόκκινων διαβόλων»

Evr_Aleg
Οι μέρες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στο ταμείο ανεργίας φαίνεται να οδεύουν προς το τέλος τους με τον Ιταλό τεχνικό να είναι προ των πυλών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ήδη οι φήμες για τη μεταγραφή του Μάριο Μάντζουκιτς από τη Γιουβέντους οργιάζουν, ενώ σ' αυτές προστέθηκε και μια νέα πληροφορία που αφορά το προπονητικό τιμ που θα είναι στο πλευρό του καθώς δημοσιεύματα στην Αγγλία εμφανίζουν τον Πατρίς Εβρά ως υποψήφιο συνεργάτη του.

Ο Γάλλος που αγωνίστηκε για μια 8ετία στην Γιουνάιτεντ (2006-2014) και μετά δούλεψε με τον Αλέγκρι στη Γιουβέντους είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο Μάντσεστερ και σε ανύποπτο χρόνο έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην ομάδα για να τη βοηθήσει να ανακάμψει.

Μάλιστα Αλέγκρι και Εβρά παρακολούθησαν μαζί πριν από 2 εβδομάδες τη συντριβή της Τότεναμ από την Μπάγερν για το Champions League με τον Γάλλο να δηλώνει ενθουσιασμένος από την... εμπειρία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης