Μπαρτζώκας: «Πρέπει να έχουμε υπομονή και στο δεύτερο ματς με τη Φενέρ»

Μπαρτζώκας: «Πρέπει να έχουμε υπομονή και στο δεύτερο ματς με τη Φενέρ»

Στην υπομονή και τον έλεγχο των συναισθημάτων του Ολυμπιακού στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει του Game 2 απέναντι στη Φενερμπαχτσέ

Bartzoikas
Ο Ολυμπιακός με το 1-0 στη σειρά, υποδέχεται ξανά τη Φενερμπαχτσέ το βράδυ της Παρασκευής (28/4 - 21:30), με στόχο να υπερασπιστεί ξανά την έδρα του. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε τις δυσκολίες αυτού του παιχνιδιού, ενώ μίλησε και για τις αλλαγές που ενδέχεται να κάνουν οι Τούρκοι στη δεύτερη αναμέτρηση των play off της Euroleague.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα
Για το 1-0 του Ολυμπιακού στη Φενερμπαχτσέ: «Τα παιχνίδια που ακολουθούν θα είναι δύσκολα, αλλά αυτό ισχύει για τον αντίπαλο. Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο, το οποίο θα έχει και αυτό τις δυσκολίες του. Είναι παιχνίδι που πρέπει να ελέγξεις τα συναισθήματα σου, κάθε κατοχή μετράει είναι 40 λεπτά ματς. Ανεξάρτητα αν κερδίσαμε και πήραμε μία διαφορά πόντων».

Για τις αλλαγές που ετοιμάζει η τουρκική ομάδα: «Η Φενέρ είχε ένα πετυχημένο σχέδιο, το γνωρίζαμε και τις άλλες φορές το ίδιο είχε κάνει. Πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας, αυτό κάναμε στο τρίτο δεκάλεπτο, δεν εκτελέσαμε στα πρώτα δευτερόλεπτα. Όταν δεν το κάναμε αυτό βρήκαμε αρκετές προϋποθέσεις για σουτ. Αυτό πρέπει να κάνουμε και αύριο».

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση: «Ναι, νιώθω ότι είμαστε εντάξει. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με κάποιον παίκτη για να μείνει έξω».

Για το δεύτερο sold out: «Σε όλα τα γήπεδα αυτή την στιγμή τα παιχνίδια είναι sold out έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Τα παιχνίδια είναι θεαματικά, έχουν μεγάλη ένταση, ξέρετε ο κόσμος του Ολυμπιακού πως είναι ιδίος όταν έχουμε μία πρόκριση να πάμε ξανά στο Final-4. Μας στηρίζουν».

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Διαφωνία για το debate - Ένα θέλουν όλα τα κόμματα, μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει δύο

Ερντογάν: Ολιγόωρη αναβολή για on line εμφάνιση του Τούρκου προέδρου

Δίκη Άλκη: «Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του» - Η ομολογία του 21χρονου για τη δολοφονία του Άλκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης