Φωτιά ξέσπασε σε ΙΧ το πρωί της Τρίτης 14 Ιουλίου, στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στον παράδρομο μετά την έξοδο του Αγίου Στεφάνου.
Το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες κοντά σε πρατήριο καυσίμων, ενώ πυκνοί μαύροι καπνοί κάλυψαν το σημείο.
Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός. Ωστόσο, εξαιτίας της φωτιάς και της ακινητοποίησης του οχήματος παρατηρείται δυσχέρεια στην κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο της Εθνικής Οδού.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.