Δημοσιεύοντας φωτογραφίες της από την παραλία αλλά και από το φαγητό που απόλαυσε στο νησί, η Ιωάννα Παλιοσπύρου γράφει στην ανάρτησή της «πολυτέλεια δεν είναι τα ακριβά αντικείμενα. Είναι να νιώθεις ξανά ελεύθερος μέσα στο σώμα και στην ψυχή σου».
Η ίδια ρώτησε, δε, τους followers της «ποιο μέρος σε κάνει να νιώθεις πραγματικά ελεύθερος;».
Παράλληλα η Ιωάννα Παλιοσπύρου απάντησε σε ερωτήσεις που δέχθηκε για τη συναυλία του Κάνιε Γουέστ που παρακολούθησε με τον αδερφό της στην Αλβανία.
Όπως έγραψε ο λόγος που ήθελε να πάει ήταν η σκηνή ως υδρόγειος σφαίρα: «Δεν είμαι fun του Kanye αλλά το show είναι μοναδικό. Όταν είδα την υδρόγειο σε άλλα βίντεο έπαθα πλάκα».
Κλείσιμο
Η ίδια δεν απέφυγε να απαντήσει και στην παρατήρηση ότι ο ράπερ «έχει φασιστικές απόψεις και είναι μισογύνης», γράφοντας «true, όμως έχει απολογηθεί δημοσίως, είπε πως ήταν ψυχολογικά ασταθής, πως λυπάται πολύ και δεν ισχύουν όσα είχε δηλώσει. Ελπίζω να το εννοεί»
Διευκρίνισε, ακόμα, ότι «πήγα μόνο Χιμάρα, στην Αλβανική Ριβιέρα και δεν είδα κάτι άλλο» καθώς και ότι το ταξίδι ήταν «δώρο στο διδυμάκι μου»
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.