Κίριλ Λουί-Ντρεϊφίς: Ποιος είναι ο 23χρονος νέος πρόεδρος της Σάντερλαντ

Κίριλ Λουί-Ντρεϊφίς: Ποιος είναι ο 23χρονος νέος πρόεδρος της Σάντερλαντ

Αγόρασε μετοχές στο League One Club - Διαβάστε όσα δήλωσε

om-kyril-louis-dreyfus-debarque-au-velodrome-pour-om-psg-iconsport_pet_061213_08_21_171554
Την προεδρία της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Σάντερλαντ ανέλαβε ο μόλις 23 ετών δισεκατομμυριούχος Κίριλ Λουί-Ντρεϊφίς, όπως ανακοινώθηκε σήμερα ο ποδοσφαιρικός σύλλογος της χώρας, ανοίγοντας νέα σελίδα στην ιστορία της.

Ο Γάλλος επιχειρηματίας, κληρονόμος του γιγαντιαίου ομίλου γεωργικών προϊόντων «Louis-Dreyfus», ζει στην Ελβετία και εκτιμάται ότι είναι ήδη κάτοχος δύο δισεκατομμυρίων λιρών.

Ο αμύθητος πλούτος του νεαρού προέρχεται από κυρίως από τους γονείς του -Μαργκαριτά και Ρομπέρτ Λουί-Ντρεϊφούς- και την οικογενειακή επιχείρηση του πατέρα του με έδρα την Ελβετία.

Όσα είπε για την αγορά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Stewart, το Διοικητικό Συμβούλιο και το EFL για την επιμέλεια και την υποστήριξή τους σε όλη την πρόσφατη διαδικασία. Είμαι περήφανος που γίνω θεματοφύλακας αυτού του αξιότιμου ιδρύματος, αλλά αναγνωρίζω επίσης τη σημαντική ευθύνη που συνοδεύει».

Και συνεχίζει: «Σήμερα σηματοδοτείται η έναρξη ενός συναρπαστικού, νέου κεφαλαίου στην ιστορία της Σάντερλαντ AFC και παρόλο που το τρέχον τοπίο που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο υπαγορεύει ότι υπάρχουν προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν, είμαι βέβαιος ότι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την παρούσα καταιγίδα και να θέσουμε σταθερά θεμέλια για να φέρουμε βιώσιμα και μακροπρόθεσμη επιτυχία στον σύλλογο».

Ο Γάλλος αγόρασε μετοχές στο League One Club μαζί με τους Stewart Donald, Juan Sartori και Charlie Methven, στον καθέναν εκ των οποίων αντιστοιχεί ένα μερίδιο.

Κλείσιμο
Τον κοινωνικό του κύκλο απαρτίζουν γνωστά πρόσωπα μεταξύ των οποίων ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, ο πρωταθλητής της Formula1 Λούις Χάμιλτον και άλλοι.

σαρκοζι


χαμιλ


Λίγα είναι γνωστά για την αρραβωνιαστικιά του 23χρονου, Αλεξάντρα Νοβικόφσκι.

αλεξ


Ειδήσεις σήμερα 

Κορωνοϊός: Ανησυχία για τα μεταλλαγμένα στελέχη - Οι «κόκκινες» περιοχές που βρίσκονται κοντά στο lockdown 

NASA: Δείτε live την προσεδάφιση του Perseverance στον Άρη - Τα 7 λεπτά του τρόμου 

Κακοκαιρία Μήδεια: Mάχη για να πάει το ρεύμα στα τελευταία 4.000 σπίτια 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης