Η Σάντερλαντ περιθάλπτει άστεγους και αδέσποτα λόγω κακοκαιρίας!

Η Σάντερλαντ περιθάλπτει άστεγους και αδέσποτα λόγω κακοκαιρίας!

Σε μια εξαιρετική πρωτοβουλία προχώρησε η Σάντερλαντ, ανακοινώνοντας πως στο γήπεδό της θα λειτουργούν ειδικοί χώροι υποδοχής αστέγων και αδέσποτων ζώων, που υποφέρουν από την κακοκαιρία των ημερών

Η Σάντερλαντ περιθάλπτει άστεγους και αδέσποτα λόγω κακοκαιρίας!
Όταν το ποδόσφαιρο συναντά την κοινωνία και συναισθάνεται την πραγματικότητα, όπως αυτή διαμορφώνεται (και) εκτός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου, τότε προκύπτουν εξαιρετικές κινήσεις, όπως αυτή της Σάντερλαντ!

Η διοίκηση του συλλόγου της Τσάμπιονσιπ ανακοίνωσε την Παρασκευή (2/3) πως για το Σαββατοκύριακο (3&4 Μαρτίου) θα λειτουργήσουν στο «Στάδιο του Φωτός», το γήπεδό της, ειδικός χώρος, όπου θα μπορούν οι άστεγοι και τα αδέσποτα ζώα να προφυλαχθούν από το κρύο και τη σφοδρή κακοκαιρία που έχει πλήξει την Αγγλία, αλλά και πολλές χώρες της Ευρώπης.

Η θερμαινόμενη αίθουσα που θα τους φιλοξενήσει έχει εφοδιαστεί με κρεβάτια, φαγητό και ζεστά ροφήματα.

Εξάλλου, η Σάντερλαντ ενημερώνει για γραμμές και τηλέφωνα επικοινωνίας, στα οποία οι έχοντες ανάγκη θα μπορούν να απευθυνθούν, σε περίπτωση που χρειάζονται βοήθεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Κλείσιμο

«Η Sunderland AFC ανοίγει τις πόρτες της στους άστεγους και τους ευάλωτους αυτό το Σαββατοκύριακο, παρέχοντας ένα ασφαλές και ζεστό περιβάλλον, λόγω της πρόγνωσης των κακών καιρικών συνθηκών.

Το προσωπικό του «Σταδίου του Φωτός» έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο ζεστό δωμάτιο με χώρους για ύπνο, ζεστό φαγητό και ζεστά ροφήματα για όσους χρειάζονται καταφύγιο.

Τα κατοικίδια είναι επίσης ευπρόσδεκτα και το δωμάτιο θα είναι επανδρωμένο.

Το δωμάτιο είναι ανοιχτό και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 9 το πρωί της Δευτέρας το πρωί, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Όποιος επιθυμεί να χρησιμοποιήσει την εγκατάσταση θα πρέπει να φθάσει στην έξοδο 2 στη Νοτιοδυτική Γωνία του Σταδίου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης