Πυρά της αντιπολίτευσης στον Κατρούγκαλο: Βάλτε φρένο σε συμφωνίες για εθνικά ζητήματα

4724186

«Είμαστε σε εκλογικό έτος - Η κυβέρνηση δεν θα πρέπει να προχωρήσει σε αποφάσεις σε μείζονα εθνικά θέματα που να δεσμεύουν τη χώρα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα» επισημάνθηκε από ΝΔ και ΚΙΝΑΛ  - Ενστάσεις για το περιεχόμενο του Ελληνοτουρκικού διαλόγου και για την στάση της Αθήνας έναντι της Αλβανίας

"Συναίνεση δεν σημαίνει συνδιαχείριση", "υπηρετήσαμε την εθνική γραμμή μέχρι τώρα σε όλα τα θέματα έτσι θα συνεχίσουμε και τώρα" τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος απαντώντας σε επιχειρήματα κομμάτων, και ειδικότερα της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, που τέθηκαν στο σημερινό Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ), τα οποία ανέφεραν ότι λόγω της εκλογικής χρονιάς που διανύουμε, θα πρέπει να υπάρχει περιορισμένη διαχείριση των μειζόνων θεμάτων της εξωτερικής πολιτικής εκ μέρους της κυβέρνησης.

"Δεν υπάρχει υπηρεσιακή κυβέρνηση, είμαστε μία κυβέρνηση πλειοψηφίας η οποία ενεργεί με βάση το πρόγραμμά της" απάντησε με σαφήνεια ο κ. Κατρούγκαλος επισημαίνοντας ότι "πολλά από τα θέματα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη δεν άρχισαν να συζητούνται τώρα" και έφερε το παράδειγμα της Αλβανίας και την συζήτηση για όλο το πακέτο των διαφορών μας, που έχει ξεκινήσει χρόνια πριν και ο Ν. Κοτζιάς και την είχε φέρει πολύ κοντά σε πέρας".

Παράλληλα εξήγησε ότι θα υπάρξει η επιδίωξη για την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση όλων πολιτικών κομμάτων και για κρίσιμα θέματα εξωτερικής πολιτικής. "Χωρίς καμμία διάθεση αιφνιδιασμού, χωρίς καμία διάθεση να διχάσουμε, ακριβώς το αντίθετο" όπως είπε χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο του Συμβουλίου, ο υπουργός Εξωτερικών ενημέρωσε, όπως δήλωσε, αναλυτικά τους εκπροσώπους των κομμάτων για το τι συζητήθηκε στην πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Τουρκία επισημαίνοντας ότι αντικείμενο της συζήτησης και της όλης συνάντησης Α. Τσίπρα- Τ.Ρ. Ερντογάν δεν ήταν η διαπραγμάτευση επί της ουσίας των ανοιχτών θεμάτων αλλά η επανεκκίνηση του διαλόγου σε συστηματική βάση και η προσπάθεια οικοδόμησης και εφαρμογής των ληφθέντων μέτρων εμπιστοσύνης από το παρελθόν μέχρι τα πιο πρόσφατα, σε μία κατεύθυνση εκτόνωσης της έντασης.

Παράλληλα, ερωτηθείς σχετικά αποσαφήνισε, και για το πώς αντιμετωπίστηκε η νύξη εκ μέρους του εκπροσώπου της τουρκικής κυβέρνησης ότι τάχα θα συζητηθούν και θέματα σχετικά με τα νησιά. "Διευκρίνισα ότι η συζήτηση αφορούσε αποκλειστικά και μόνο τις μεταναστευτικές ροές προς τα νησιά μας, ακριβώς γιατί ένα από τα θέματα που θέλουμε να εξασφαλίσουμε είναι η πιστή εφαρμογή της συνθήκης της ΕΕ-Τουρκίας και για το μεταναστευτικό θέμα.

Αναφορικά με τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο κ. Κατρούγκαλος ενημέρωσε επίσης και για την επικείμενη συνάντηση που θα έχει με την ειδική εκπρόσωπο των ΗΕ για το Κυπριακό, Τζέιν Χόλ Λουτ την ερχόμενη Τρίτη, σημειώνοντας επ αυτού ότι "επιβεβαιώθηκε στο ΕΣΕΠ η εθνική γραμμή επί του Κυπριακού, να τονιστεί εκ μέρους της Ελλάδας η διεθνής του διάσταση, η διάστασή του ως ένα θέμα εισβολής που πρέπει να αντιμετωπιστεί με όρους Διεθνούς Δικαίου και με μοναδικό θέμα διαπραγμάτευσης εκ μέρους της Ελληνικής Δημοκρατίας τον τερματισμό του απαράδεκτου καθεστώτος των εγγυήσεων και της αποχώρησης των στρατευμάτων κατοχής με ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα".

Σχετικά με το Brexit ο υπουργός Εξωτερικών ενημέρωσε ότι τις επόμενες μέρες θα κατατεθεί νομοθετική ρύθμιση που θα προβλέπει τη ρύθμιση των δικαιωμάτων των Βρετανών πολιτών που είναι εγκατεστημένοι στη χώρα μας με τον ίδιο τρόπο και με τον όρο της αμοιβαιότητας στην αντιμετώπιση των δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών που βρίσκονται στην Μεγάλη Βρετανία. "Αυτά" όπως σημείωσε "για την περίπτωση που δεν θα υπάρχει, όπως όλοι εξακολουθούμε να ελπίζουμε- μολονότι τα περιθώρια στενεύουν- συμφωνία αποχώρησης και θα πρέπει τα θέματα αυτά να ρυθμιστούν με διμερή τρόπο".

Τέλος ο υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε και στο θέμα της στάσης μας απέναντι στη Βενεζουέλα το οποίο τέθηκε από τη Νέα Δημοκρατία υπογραμμίζοντας ότι "όχι μόνο δεν είναι διαφορετική η θέση μας από την θέση της ΕΕ αλλά εμείς συνδιαμορφώσαμε μαζί με άλλες χώρες τη θέση της, να επιδιωχθεί, δηλαδή, δημοκρατική και ειρηνική διέξοδος στην κρίση, με το λαό της Βενεζουέλας να εκφράζεται".

Κουμουτσάκος: «Η κυβέρνηση δεν θα πρέπει να προχωρήσει σε μείζονες αποφάσεις»

Το μήνυμα πως η κυβέρνηση δεν θα πρέπει να προχωρήσει σε αποφάσεις σε μείζονα εθνικά θέματα που να δεσμεύουν τη χώρα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα καθώς είμαστε σε ένα εκλογικό έτος, έστειλε με δήλωσή του μετά το τέλος της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής, ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος. «Βρισκόμαστε σε έτος εκλογικό, ο χρόνος μετράει ανάποδα. Υπό αυτή την έννοια, και το θέσαμε με έμφαση, είναι ένας χρόνος διαχείρισης των θεμάτων της εξωτερικής πολιτικής και όχι μείζονων πρωτοβουλιών ή κινήσεων που μπορούν να δεσμεύσουν το αμέσως προσεχές διάστημα, δηλαδή τις επόμενες κυβερνήσεις της χώρας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουμουτσάκος.

Σε αυτό το πλαίσιο, είπε πως η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά συνεχή ενημέρωση από την κυβέρνηση και υπογράμμισε πως «αυτή τη στιγμή, σε αυτό το κρίσιμο στάδιο, η απερχόμενη κυβέρνηση δεν θα πρέπει να προχωρήσει σε μείζονες αποφάσεις όσον αφορά καίρια και ζωτικά ζητήματα της χώρας».

Ερωτηθείς αν αντιτίθεται η ΝΔ στην επέκταση της αιγιαλίτιδας στο Ιόνιο ή στην επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, ο τομεάρχης Εξωτερικών της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε πως «η περίοδος των τελευταίων μηνών, ενός εκλογικού έτους, επιβάλλει με καλή πίστη στις κυβερνήσεις για μείζονα ζητήματα εθνικής ασφάλειας και εθνικού συμφέροντος να είναι πάρα πολύ προσεκτική στις κινήσεις της, διότι αυτές οι κινήσεις δεν δημιουργούν δεδικασμένα μόνο όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και προηγούμενου σε σχέση με ζητήματα που έχουμε και με άλλες χώρες». Προσέθεσε πως «μια τέτοια κίνηση στο Ιόνιο ή όπως είχε αρχικώς ακουστεί ακόμα και με επέκταση της ίδιας λογικής σε ένα τμήμα του Αιγαίου, που όπως και να το κάνουμε είναι μια περιορισμένη χρήση ενός δικαιώματος της Ελλάδας, δημιουργεί δεδικασμένα και προηγούμενα». Υπό αυτή την έννοια, επανέλαβε πως σε «ένα εκλογικό έτος από μια απερχόμενη κυβέρνηση ζητάμε να λάβει υπόψη ότι δεν μπορεί να προχωρήσει σε τέτοιες μείζονες κινήσεις που δεσμεύουν τη χώρα για το επόμενο χρονικό διάστημα».

Αναφερόμενος στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής είπε πως ήταν αφιερωμένη στο μεγαλύτερο μέρος της στην πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων και δευτερευόντως στην πορεία της Ευρώπης, με έμφαση στο Brexit.

Σε ό,τι αφορά στην πορεία των Ελληνοτουρκικών σχέσεων, ο κ. Κουμουτσάκος τόνισε πως πρέπει να αντιμετωπίζονται από τη χώρα μας με ένα μείγμα πολιτικής μεταξύ αφενός σταθερών σχέσεων και ξεκάθαρων προτεραιοτήτων, δευτερευόντως με μια καλή προετοιμασία επιχειρημάτων και οικοδόμησης συμμαχιών. Όλα αυτά, επισήμανε, στη βάση του σεβασμού του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συνθηκών και σε τρεις θεμελιώδεις αρχές: Ότι τα συμφωνηθέντα τηρούνται, ότι πρέπει να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και τρίτον, ουσιαστικές σχέσεις καλής γειτονίας με αποφυγή συμπεριφορών προκλητικών και παράνομων.

Ο τομεάρχης Εξωτερικών είπε πως η ΝΔ επιθυμεί το διάλογο με την Τουρκία, αλλά ο διάλογος αυτός για να είναι παραγωγικός και ουσιαστικός πρέπει να γίνεται σε ένα περιβάλλον που να το επιτρέπει, συμπλήρωσε. Σε αυτό πλαίσιο, σημείωσε πως το περιβάλλον που διαμορφώνει η πρακτική της Τουρκίας, της συνεχούς έντασης, των προκλήσεων και των παραβιάσεων δεν είναι περιβάλλον που διαμορφώνει όρους ενός παραγωγικού διαλόγου, αλλά μια κατάσταση έντασης.

Απαντώντας σε ερώτηση για την τελευταία επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Τουρκία, ο κ. Κουμουτσάκος έκανε λόγο εκ νέου για «κακιά προετοιμασία με αποδείξεις».

Όσον αφορά αυτό καθεαυτό το ταξίδι του κ. Τσίπρα στην Τουρκία, είπε πως «δημιούργησε μια σειρά ερωτημάτων» και τόνισε πως στο θέμα των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης προέχει η πλήρης και ολοκληρωτική εφαρμογή των ήδη υπαρχόντων. Διευκρίνισε πως δεν είναι τόσο το ζητούμενο ο εμπλουτισμός τους και με άλλα, αλλά το βασικό είναι η εφαρμογή αυτών που υπάρχουν.

Μιλώντας για τον ελληνοτουρκικό διάλογο, ανέφερε πως οι διαδικασίες και οι μηχανισμοί του θα πρέπει να εκκινήσουν υπό τη στέρεη προϋπόθεση ότι η ατμόσφαιρα που έχει διαμορφωθεί στις ελληνοτουρκικές σχέσεις θα είναι τέτοια που να επιτρέπει έναν ουσιαστικό διάλογο. Σήμερα, παρατήρησε, αυτή η ατμόσφαιρα φαίνεται να μην υπάρχει, «γιατί συνεχίζονται αμείωτες οι προκλήσεις, οι παραβιάσεις και σε επίπεδο ρητορείας και σε επίπεδο ενεργειών». Εξέφρασε την ελπίδα να διαμορφωθεί αυτό το κλίμα και κατέστησε σαφές πως η ΝΔ είναι υπέρ του ελληνοτουρκικού διαλόγου, αλλά αρκεί να είναι παραγωγικός και όχι προσχηματικός μόνο και μόνο για να καλύψει μια επικοινωνιακή ανάγκη της Άγκυρας, όπως επισήμανε.

Σε ερώτηση σε ποια ζητήματα πιστεύει ότι μπορούν να υπάρχουν δεσμεύσεις, ο κ. Κουμουτσάκος απάντησε πως ο προβληματισμός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εντοπίζεται στη μακρά κλειστή συζήτηση που είχε ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας. «Συζήτηση από την οποία δεν έχει κοινοποιηθεί ποιο ήταν το περιεχόμενο, τι ακριβώς συζητήθηκε και αν υπήρχε ένα κλίμα δεσμεύσεων ή μη. Εκεί είναι ένα σημείο της πρόσφατης επίσκεψης που δημιουργεί για εμάς μια σειρά προβληματισμών» εξήγησε.

«Πρέπει να υπάρξει κάλπη και στο Λονδίνο»

Ως προς το δεύτερο ζήτημα που συζητήθηκε στο Συμβούλιο και αφορά την πορεία της Ευρώπης, ο κ. Κουμουτσάκος είπε πως υπάρχει μια ανησυχία όσον αφορά την αυξημένη επιρροή των ευρω-φοβικών δυνάμεων, διευκρινίζοντας πως στο ευρω-φοβικών περικλείει των ευρω-αρνητών και των ευρωσκεπτικιστών σε σχέση με τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις. Υπό αυτό το πρίσμα, ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ ανέφερε πως οι επόμενες εκλογές θα είναι αποφασιστικές και συμπλήρωσε: «Γι' αυτόν τον λόγο και παρά το γεγονός ότι υπάρχει το ενδεχόμενο της αποχώρησης έως τότε της Μεγάλης Βρετανίας, ζητήσαμε και επισημάναμε ότι πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα στους Έλληνες του εξωτερικού και εκείνους που ζουν στη Μεγάλη Βρετανία να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές. Πρέπει να υπάρξει κάλπη και στο Λονδίνο, όπως κατά πληροφορίες μας συμβαίνει με όλα τα άλλα κράτη-μέλη της ΕΕ».

Αναφερόμενος στα άλλα ζητήματα που τέθηκαν στο Συμβούλιο, ο κ. Κουμουτσάκος αναφέρθηκε στην ανάγκη, όπως είπε, «η χώρα να προσαρμόσει τη θέση της στο ζήτημα της Βενεζουέλας με τις θέσεις της ΕΕ, γιατί θεωρούμε ότι οι αποκλίσεις της ελληνικής θέσης από τις ευρωπαϊκές θέσεις πλήττουν τη διεθνή εικόνα της χώρας, ειδικά μέσα στην ΕΕ».

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να δώσει τη σύμφωνη γνώμη της προκειμένου η Αλβανία να ξεκινήσει ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την ΕΕ»

Ειδική αναφορά θέλησε να κάνει ο κ. Κουμουτσάκος και στο «ζήτημα της Αλβανίας», λέγοντας πως αν είχαμε συζητήσει το θέμα αυτό, θα είχε τονίσει ότι η στάση της αλβανικής κυβέρνησης απέναντι στα μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας και στα άλλα ζητήματα των διμερών σχέσεων σε συνδυασμό με τη σημερινή πολιτική κατάσταση στη χώρα αυτή, πρέπει να οδηγήσει την Ελλάδα στην ξεκάθαρη θέση ότι δεν μπορεί να δώσει τη σύμφωνη γνώμη της προκειμένου η Αλβανία να ξεκινήσει ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την ΕΕ στο επικείμενο ή στο επόμενο συμβούλιο κορυφής, που είναι τον Ιούνιο. Αυτή είναι μια σταθερή θέση της ΝΔ».

ΣΧΟΛΙΑ (39)

mata hari

ο παραμορφωμενος ντολμας που χρειαζεσαι λεξικο για να τον κατανοησεις......υπαρχει κατι ουσιαστικο και ωφελιμο απο την υπαρξη του?

Το αφεντικό τρελλάθηκε και ξεπουλάει! Δώσε μπάρμπα!

Μέχρι να ξεκουμπιστούν οι Συριζαίοι θα έχει φτάσει η Ελλάδα στη Λαμία!!!

ΠΥΡΑ ΑΣΦΑΙΡΑ !!!!

ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ !!!!

253....

Για να φουντωσει λίγο η κουβέντα, " μια διεθνή συμφωνία καταπίπτει όταν αποδειχτεί ότι τα συμβαλλόμενα μέλη που υποστήριξαν και υπέγραψαν αυτή την συμφωνία, κινήθηκαν εξ ίδιου οφέλους ( χρηματικού η άλλου) αλλότριους προς τα συμφέροντα του κράτους το οποίο εκπροσωπούν..." Αρκεί δηλαδή να αποδειχτεί αυτό που είπε ο Καμένος για τα εκατομμύρια που έπεσαν στο τραπέζι και τότε θα καταλάβουν όλοι την πραγματική ιδεολογία της αριστεράς (που δεν την αμφισβτισε ούτε ο ίδιος ο Γερμανό πράκτορας Λένιν)

Ειναι προφανες που το πανε....

δωσανε τη Μακεδονια στους Σκοπιανους, θα αλλαξουνε τα συνορα να δωσουνε και την Ηπειρο στους Αλβανους, θα δωσουνε και το Αιγαιο στους Τουρκους....αφηνουνε τα συνορα ανοιχτα για να αλλοιωθει εντονα ο ελληνισμος, αφηνουνε τους εγκληματιες και τους τρελους εκτος φυλακης και ψυχιατρειου και γινονται καθε μερα εγκληματα, αφησαν την οικονομικη κριση να διαιωνιζεται δινοντας την οικονομικη διαχειρηση της χωρας στους ξενους για να μην μπορουμε να δημιουργουμε στη χωρα μας, για να μην υπαρχουν γεννησεις και για να μεταναστευουν οι νεοι, ολα αυτα ειναι μια υπουλη και μουλωχτη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ελληνων και διαμελισμος της χωρας μας. Μια χωρις προηγουμενο εθνικη παραδοση απο δημοκρατικη υποτειθεται εκλεγμενη κυβερνηση που ολοενα ξεριζωνει την εθνικη και την χριστιανικη ριζα απο τη χωρα και βαζει ριζες ξενες. Γιατι ολα αυτα? Για να επεκταθει η γερμανικη ευρωπαικη ενωση και να γινουν ευρωπαικα κρατη τα Σκοπια, η Τουρκια και η Αλβανια θυσιαζουν απο την Ελλαδα. Φτωχη και λιγοτερη Ελλαδα με κατακερματισμενο ελληνικο πληθυσμο αλλα τι? θα βαλουμε στην ΕΕ τους γειτονες μας ! Αυτο ομως ειναι που κανει την αντιελληνικη και αντιχριστιανικη κυβερνηση ευτυχισμενη και συναμα πλουτιζουν ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ???? ΣΤΗ ΒΟΛΕΨΗ ΤΗΣ!!! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ.

ΔΙΑΙΡΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ

ΚΑΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ " ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ,ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΜΕΝΑ " . ΟΛΟΙ ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ..." ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΩΝ ΜΕ " . ΚΑΙ Ο ΛΑΟΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΣΦΑΙΡΟΙ ΚΥΝΔΙΝΟΛΟΓΟΙ ΛΕΕΙ . ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΥΡ ΕΛΕΗΣΩΝ ...ΤΟ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ..

Λευθέρης

"επισημαίνοντας ότι αντικείμενο της συζήτησης και της όλης συνάντησης Α. Τσίπρα- Τ.Ρ. Ερντογάν δεν ήταν η διαπραγμάτευση επί της ουσίας των ανοιχτών θεμάτων αλλά η επανεκκίνηση του διαλόγου σε συστηματική βάση" Και πως ξέρεις τι είπανε Σουλτάνος και Τσίπρας στην κατ'ιδίαν συνάντηση 2 ωρών που είχαν ;; Μ'ονοι οι δυό τους δίχως υπηρεσιακούς παράγοντες ;; Κατρουγκάλ. Σε βάλανε να παριστάνεις τον σπουδαίο και να καλύπτεις τις στραβές του αρχηγού σου. Πρόσεξε γιατί ο κυματοθραύστης σπάει πρώτος στις μεγάλες τρικυμίες..

@

Ο Τσιπρας μας ανοιγει τον λακκο οπου πηγαινει. Οι μυστικες συναντησεις που κανει δεν ειναι για καλο. Μη ξεχναμε οτι ο Τσιπρας εχει δωσει την ωθηση να γινεται προπαγανδα και να λενε τα μμε τον Ερντογαν, σουλτανο για να σου κανουν πλυση εγκεφαλου και να τον λες και εσυ ετσι. Υποτακτικοτητα, ανοιχτα συνορα στην εχθρικη Τουρκια και.... μυστικες συναντησεις......που σημαινει επονται και αλλα....

ΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΒΑΡΥ ...ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ...................ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ .............Λ Α Ζ Ο Π Ο Υ Λ Ο Σ ! ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΕΧΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ 2% - 3% !!!!!!!!!!!!!!!1

Τίνα

Οι 6 επιπλέον βουλευτές εκβιάστηκαν ή μπουκωθηκαν, ρίξτε μια ματιά στα σημερινά πρωτοσέλιδα και θα καταλάβετε. Θα δείτε τι κάνει τα βραδιά το μπουμπούκι βουλευτής που ψήφισε Σκόπια. Μπόχα, δυσωδία, αρακμή και ανωμαλία.

Pop

Εσύ δεν είσαι αγύριστο κεφάλι. Είσαι γυρισμένος κ@λος. Κάτι κομμουνιστικά φασισταριά σαν εσένα είναι για σπέσιαλ μπάτσες. Και γιατί είσαι κομμουνιστής σίχαμα; Γιατί μισείς την κοινωνία και τους ανθρώπους; Γιατί είσαι κομπλεξικός και ζηλεύεις αυτούς που προοδεύουν και έχουν ικανότητες. Σου τρέχουν τα σάλια σκουλίκι, θα ήθελες και εσύ να έχεις λεφτά και πλούτο. Αλλά δεν μπορείς. Και κυρίως δεν μπορείς να το παραδεχθείς ότι είσαι ανίκανος. Άρα τί φταίει; Ότι είσαι βλάκας; Έ σκουλικαντέρα; Οοοοχι, εσύ δεν είσαι βλάκας. Φταίει το σύστημα, και ο καπιταλισμός. Ούτε ότι ο Χίτλερ και οι ναζί, δεν ήταν τίποτα διαφορετικό από την ΕΣΣΔ παραδέχεσαι σκουλίκι. Τα κομμούνια μισούν τους ναζιστές όπως οι ορθόδοξοι χριστιανοί τους γιαχωβάδες. Αλλά είστε ολόιδιοι. Σκουλίκι.

καρούμπαλος

ε όχι και να κάνουμε κράτει. Γκάζι πατάμε να προλάβουμε να πουλήσουμε ό,τι πουλιέται

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

papagelopoulos_ar

Σαν να μην έφταναν οι καταθέσεις σε διαμέρισμα-«γιάφκα», η Αστυνομία, για να διαφυλάξει την ασφάλεια της επικοινωνίας των μαρτύρων με αστυνομικούς και εισαγγελείς, τους έδωσε τηλέφωνα που είχαν δηλωθεί από Πακιστανούς - Κατέθεσε ο Στουρνάρας - Σύμφωνα με πληροφορίες κατονόμασε πολιτικά πρόσωπα

34
akinci

O Τουρκοκύπριος ηγέτης υποστήριξε ότι ο Νίκος Αναστασιάδης εξακολουθεί να μην είναι ξεκάθαρος στα θέματα της πολιτικής ισότητας και της αποτελεσματικής συμμετοχής, που είναι – όπως είπε – παράμετροι του ΟΗΕ

eleni_raikou

Ξεκίνησε και καταθέτει στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Λάμπρο Σοφουλάκη η τέως εισαγγελέας Διαφθοράς - Η Ελένη Ράικου τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έκανε για πρώτη φορά αναφορά για παρεμβάσεις που δέχθηκε από πολιτικό πρόσωπο για «διεκπεραίωση κρίσιμων υπποθέσεων»