Τηλεθέαση: Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν το σερί της πρωτιάς

Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσαν οι σειρές και εκπομπές των καναλιών – Σε χαμηλό βαρομετρικό η Μενεγάκη, «σάρωσε» ο Αρναούτογλου

agries-melisses
Χωρίς αντίπαλο παίζουν μπάλα οι Άγριες Μέλισσες στον τηλεοπτικό αγωνιστικό χώρο. Η δημοφιλής και πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στη ζώνη του prime time καθώς την τελευταία μέρα του Οκτώβρη κινήθηκε σε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης σημειώνοντας 35% στο δυναμικό κοινό και 34,7% στο σύνολο. Το πολλά υποσχόμενο Λόγω Τιμής – 20 χρόνια μετά δεν έχει καταφέρει να προσελκύσει το τηλεοπτικό κοινό και σημείωσε 8,9% στο δυναμικό κοινό και μόλις 10,2% στο σύνολο. Οι 8 Λέξεις στον Alpha πήγαν καλύτερα στο σύνολο με 20,2% ενώ το μουσικό τάλεντ σόου του Open X-Factor πλησίασε το 12%. Υψηλά νούμερα τηλεθέασης είχε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καθώς τα ποσοστά του κινήθηκαν κοντά στο 30%. Αυτό που θα δούμε, αν παρατηρήσουμε τα νούμερα που σημείωσαν σειρές και εκπομπές, είναι ότι ο ΑΝΤ1 ήταν πρώτος στην πλειονότητα των τηλεοπτικών ζωνών καθώς το ένα πρόγραμμα δίνει σκυτάλη στο άλλο. 

Άγριες Μέλισσες – Δευτέρα 04/11


Δείτε με αριθμούς τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσαν οι σειρές και οι εκπομπές στις ζώνες prime time και αργά το βράδυ.

prime_time
late_night
Νωρίς το πρωί
Η μάχη της τηλεθέασης ξεκίνησε από νωρίς το πρωί με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Σταματίνα Τσιμτσιλή να διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Το Καλημέρα Ελλάδα -η μακροβιότερη εκπομπή της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης- στο δυναμικό κοινό σημείωσε 22,2% ενώ το Happy Day 20%. Στο σύνολο του κοινού όμως η εκπομπή Σήμερα με τους Δημήτρη Οικονόμου και την Μαρία Αναστασοπούλου ήταν αυτή που «χαμογέλασε» πιο διάπλατα σημειώνοντας 24,8%.

Noris_To_Proi


Πρωινές Εκπομπές
Στις πρωινές εκπομπές το κοινό είναι μοιρασμένο καθώς σχεδόν όλες έχουν τον κόσμο τις παρακολουθεί. Στο δυναμικό κοινό η Φωλιά των Κου Κου σημείωσε 21,3% ενώ οι Αταίριαστοι στα μηχανάκια της Nielsen έγραψαν 20,3%.

Κλείσιμο
Proines_Ekpompes


Μεσημεριανές εκπομπές
Το μεσημέρι οι τηλεθεατές παρακολουθούν Shopping Star, Ρουκ Ζουκ και Νίκο Μουτσινά. Η Ελένη Μενεγάκη κινείται σε χαμηλό βαρομετρικό καθώς στο σύνολο ίσα που ξεπέρασε το 10% ενώ στο δυναμικό κοινό σημείωσε μονοψήφιο ποσοστό.

Mesimerianes_Ekpompes
Απογευματινή ζώνη
Τα τηλεπαιχνίδια Τροχός της τύχης και Still Standing έχουν γίνει καθημερινή συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού καθώς είναι μοιρασμένο. Στη συνέχεια η σειρά του ΑΝΤ1 Γυναίκα χωρίς όνομα παίρνει σκυτάλη από τη Μαρία Μπεκατώρου και κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα για τον σταθμό του Αμαρουσίου.

Apogevmatines_Ekpompes


Δελτία ειδήσεων
Και χθες βράδυ ο ΑΝΤ1 ήταν πρώτος στον τομέα της ενημέρωσης καθώς, όπως φαίνεται, οι τηλεθεατές παραμένουν στο ίδιο κανάλι (προηγούνται Still Standing και Γυναίκα χωρίς όνομα). Τα υπόλοιπα κανάλια κινούνται πάνω κάτω στα ίδια ποσοστά με τελευταία τα δελτία του Open και της ΕΡΤ.

Deltia_Eidiseon
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης