Κάνιε Γουέστ: Οι παντρεμένοι «υποφέρουν σαν τον Ιησού» με τις σέξι εικόνες στα social media

Κάνιε Γουέστ: Οι παντρεμένοι «υποφέρουν σαν τον Ιησού» με τις σέξι εικόνες στα social media

Ο σύζυγός της Κιμ Καρντάσιαν με τους 150 εκτατ. followers στο Instagram και τις συχνές «πιπεράτες» αναρτήσεις τώρα λέει ότι οι εικόνες αυτές τον κάνουν να υποφέρει

kanie-kim
Μπορεί να είναι παντρεμένος με την Κιμ Καρντάσιαν που έχει κάνει «επιστήμη» τις... πιπεράτες αναρτήσεις στα social media, ο Κάνιε Γουέστ όμως φαίνεται ότι έχει φτάσει στα όρια του με τέτοιου τύπου δημοσιεύσεις.

Ο ράπερ έφτασε, μάλιστα, στο σημείο να δηλώσει ότι «υποφέρει όπως ο Ιησούς» με τις εικόνες αυτές.

Μιλώντας στο Beats 1 της Apple Music ο Γουέστ καταφέρθηκε και κατά των εφαρμογών που δίνουν τέτοιες δυνατότητες στις γυναίκες σημειώνοντας ότι αν αυτές δεν υπήρχαν τότε «αυτές οι φωτογραφίες δεν θα είχαν δημοσιευτεί». Χαρακτήρισε δε τις εφαρμογές αυτές ως «το τσιγάρο της μοντέρνας εποχής» θέλοντας να επισημάνει τον εθιστικό τους χαρακτήρα.

«Υποφέρω - και το εκτιμώ ότι υποφέρω γιατί έτσι μπορούμε να νιώσουμε λίγο όπως ένιωσε ο Ιησούς όταν υπέφερε, αλλά τα social media με κάνουν να υποφέρω» είπε ο Γουέστ.

«Υποφέρω και με το να φωνάζω δυνατά είμαι σίγουρος ότι το ίδιο συμβαίνει και με άλλους παντρεμένους που υποφέρουν με τον ίδιο τρόπο και θα είναι χαρούμενοι που με ακούνε να λέω "ναι, κι εγώ υποφέρω"» συμπλήρωσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Comfy Cozy @skims

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις



Στην ερώτηση γιατί κάνει ειδική αναφορά στους παντρεμένους ο Γουέστ εξήγησε «γιατί τα social media σπρώχνουν τις γυναίκες να δημοσιεύουν περιεχόμενο που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα το έκαναν».

Στη συνέντευξη ο Γουέστ ρωτήθηκε και για τον εθισμό του στο σεξ, τον οποίο πρόσφατα εξομολογήθηκε, με τον ίδιο να απαντά ότι «παλεύω με αυτό».

Κλείσιμο
«Όταν ήμουν νεώτερος και ήθελα να δω κάτι σαν αυτό, έπρεπε να πληρώσω κάποιον που ήταν μεγαλύτερος από εμένα για να μου το φέρει» παρατήρησε ο Γούεστ.

Ο Γούεσε είπε, επίσης, ότι ο εθισμός του ξεκίνησε όταν βρήκε ένα περιοδικό Playboy στην ηλικία των πέντε ετών «και αυτή μου η ανακάλυψη έχει επηρεάσει σχεδόν κάθε απόφαση που έκανα στο υπόλοιπο της ζωής μου».

Παραμένει άγνωστο, πάντως, αν ο τραγουδιστής έχει μπλοκάρει την πρόσβασή του στον λογαριασμό στο Instagram της συζύγου του η οποία συχνά-πυκνά φροντίζει να σκανδαλίζει τους περίπου 150 εκατομμύρια followers της.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης