O Ντέβιντ Μπέκαμ τα τελευταία 24ωρα δέχεται σκληρή κριτική καθώς ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να φιλάει την 7χρονη κόρη του Χάρπερ στο στόμα.
Μπαμπάς και κόρη πήγαν μαζί για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών με αντίπαλο τη Νορβηγία.
Στις κερκίδες του γηπέδου οι δυο τους φιλήθηκαν τρυφερά στο στόμα με πολλούς στο διαδίκτυο να σχολιάζουν ότι κάτι τέτοιο ήταν ανάρμοστο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άγγλος ποδοσφαιριστής δέχεται κριτική επειδή φιλάει την κόρη του στο στόμα.
Πριν από λίγο καιρό η Βικτόρια Μπέκαμ είχε ανεβάσει μια αντίστοιχη φωτογραφία και ο Πιρς Μόργκαν μέσα από την εκπομπή του «Good Morning Britain» είχε χαρακτηρίσει το θέαμα «ανατριχιαστικό και ανώμαλο».
Ο Independent ζήτησε τη γνώμη ειδικών παιδοψυχολόγων οι οποίοι διαφωνούν με την αντίδραση του Μόργκαν λέγοντας πώς «τα παιδιά σε αυτή την ηλικία δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσουν τη γονική αγάπη από τη ρομαντική. Για αυτά είναι το ίδιο οπότε ένα σύντομο φιλί στο στόμα είναι εντελώς αθώο».
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.