Ντέιβιντ Μπέκαμ: Οι τρυφερές στιγμές με την κόρη του και η φάρσα της γυναίκας του

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Οι τρυφερές στιγμές με την κόρη του και η φάρσα της γυναίκας του

O πασίγνωστος ποδοσφαιριστής διάβαζε στην 7χρονη κορούλα του ένα βιβλίο για να την πάρει ο ύπνος

david-victoria
Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του διεθνούς star system και το αποδεικνύουν συχνά μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media. Πρόσφατα, η Victoria μοιράστηκε μερικές τρυφερές στιγμές του συζύγου της με την μικρή τους κόρη, Harper, ποστάροντας ένα γλυκό βίντεο.

O πασίγνωστος ποδοσφαιριστής διάβαζε στην 7χρονη κορούλα του ένα βιβλίο για να την πάρει ο ύπνος. Το βιβλίο έχει να κάνει με ένα ποντικάκι που ονειρεύεται να μετακομίσει στο Παρίσι για να ακολουθήσει τα όνειρα του και να γίνει σχεδιαστής μόδας.


Paramithi
Victoria_Dad


Κλείσιμο
Πάντως ο μπαμπάς Ντέιβιντ πρόσφατα φόρτισε τις μπαταρίες του, γιατί και οι γονείς χρειάζονται ένα «ρεπό». Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γύρισε πρόσφατα από την Ισλανδία, όπου είχε πάει ταξίδι ψαρέματος με τον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι.

Την ίδια ώρα, η σύζυγός του Βικτόρια φαίνεται να έχει όρεξη για πλάκες!

Η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls του έκανε έκπληξη και τον ανάγκασε να ποζάρει για μια φωτογραφία φορώντας μια μπλούζα της Μάντσεστερ Σίτι. Η μπλούζα είχε πάνω της το παρατσούκλι «Dave» που δεν αρέσει στον ποδοσφαιριστή.

Dave


Ο ποδοσφαιριστής ήταν μεγάλος υποστηρικτής της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, και έπαιζε πολλά χρόνια σε αυτήν την ομάδα πριν πάρει μεταγραφή για την ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης το 2003.

Οπότε ήταν μεγάλη η έκπληξη του ποδοσφαιριστή που δεν περίμενε να ποζάρει για αυτήν την ομάδα και μάλιστα με το μισητό του παρατσούκλι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης