Οσκαρ 2019, η πιο viral σκηνή: Ο Χαβιέ Μπαρδέμ χορεύει έξαλλα υπό τους ήχους των Queen

Οσκαρ 2019, η πιο viral σκηνή: Ο Χαβιέ Μπαρδέμ χορεύει έξαλλα υπό τους ήχους των Queen

Η υπερενθουσιώδης αντίδρασή του σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στο διαδίκτυο

bardem
Μπορεί το μουσικό νούμερο που άνοιξε την αυλαία των φετινών Όσκαρ να απέσπασε «χλιαρές αντιδράσεις» από το τηλεοπτικό κοινό που παρακολούθησε την τελετή, ωστόσο οι αντιδράσεις των σταρ στην αίθουσα ήταν (στην συντριπτική τους πλειοψηφία) ενθουσιώδεις.

Τα εναπομείναντα μέλη των Queen, μαζί με τον Άνταμ Λάμπερτ, τραγούδησαν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος, προς τιμήν του Φρέντι Μέρκιουρι και της βιογραφικής ταινίας Bohemian Rhapsody, που ήταν υποψήφια για αρκετά βραβεία.

Οι καλεσμένοι της μεγάλης βραδιάς του κινηματογράφου παρακολούθησαν τον Μπράιαν Μέι και την παρέα του να παίζουν κομμάτια-σταθμούς στην ιστορία της μουσικής, όπως το «We Are The Champions».

Υπήρχε όμως ένα πρόσωπο στο κοινό που δεν έδειχνε απλά ενθουσιασμένο ακουγοντας ζωντανά τους Queen, αλλά κυριολεκτικά... εκστασιασμένο.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Χαβιέ Μπαρδέμ που, όπως όλα δείχνουν, συγκαταλέγεται στους πιο... σκληροπυρηνικούς φαν του συγκροτήματος.

Ο έξαλλος χορός του την ώρα της live εμφάνισης έγινε αμέσως viral, με πολλούς χρήστες του διαδικτύου να τον παίρνουν στο ψιλό, τόσο για τις χορευτικές του ικανότητες όσο και για την υπερενθουσιώδη του αντίδραση.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης