Όσκαρ 2019: Οι Queen live στη σκηνή του Dolby Theatre για το «Bohemian Rhapsody»

Όσκαρ 2019: Οι Queen live στη σκηνή του Dolby Theatre για το «Bohemian Rhapsody»

Οι θρυλικοί  Μπράιαν Μέι και Ρότζερ Τέιλορ, μαζί με τον πρώην σταρ του American Idol Άνταμ Λάμπερτ δίνουν ραντεβού στην τελετή απονομής για μία live εμφάνιση

rami
Η οσκαρική υποψηφιότητα του Bohemian Rhapsody με τον Ράμι Μάλεκ ως Φρέντι Μέρκιουρι να διεκδικεί με αξιώσεις το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου (ήδη κατέκτησε Χρυσή Σφαίρα και  BAFTA), ανεβάζει στη σκηνή... τους Queen.

Το θρυλικό συγκρότημα αναμένεται να τραγουδήσει live στην τελετή απονομής, όπως ανακοίνωσε η Ακαδημία στο λογαριασμό της στο Twitter, χρησιμοποιώντας μάλιστα την εισαγωγή του ομώνυμου τραγουδιού “Bohemian Rhapsody.”

«Is this the real life? Is this just fantasy? Καλωσορίζουμε τους Queen και τον Άνταμ Λάμπερτ στα φετινά Όσκαρ», ανέφερε το σχετικό tweet.


Η μπάντα θα ανέβει στη σκηνή του Dolby Theater με τους Μπράιαν Μέι, Ρότζερ Τέιλορ και τον σταρ του American Idol Άνταμ Λάμπερτ, στη φωνή.

«Οι Queen και ο @adamlambert will ROCK YOU,», απάντησε με δικό του tweet το συγκρότημα, δίνοντας ραντεβού στην τελετή της 24ης Φεβρουαρίου.


Κλείσιμο
Το“Bohemian Rhapsody” διεκδικεί πέντε Οσκαρ, μεταξύ των οποίων και Α΄Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του Ράμι Μάλεκ στο ρόλο του χαρισματικού  frontman των Queen, που έφυγε τη ζωή στις 24 Νοεμβρίου 1991, χτυπημένος από το AIDS, σε ηλικία 45 ετών. 

Η ταινία αναδείχθηκε σε blockbuster με εισπράξεις άνω των 854 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office.

Η Ακαδημία, πάντως, δεν αποκάλυψε ποια τραγούδια θα ερμηνεύσουν ή το πότε ακριβώς θα εμφανιστούν στη σκηνή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης