Όσκαρ 2019: Το πιο αντισυμβατικό look στο «κόκκινο χαλί» και η ξεκαρδιστική αντίδραση της Γκλεν Κλόουζ!

Όσκαρ 2019: Το πιο αντισυμβατικό look στο «κόκκινο χαλί» και η ξεκαρδιστική αντίδραση της Γκλεν Κλόουζ!

Ο πολυτάλαντος Μπίλι Πόρτερ έκλεψε την παράσταση στην φετινή απονομή με το πρωτότυπό του σύνολο, που συνδύαζε σμόκιν και... τουαλέτα

billy-p
Σχετικά συντηρητικές ήταν φέτος οι στιλιστικές επιλογές των σταρ που περπάτησαν στο «κόκκινο χαλί» της απονομής των Οσκαρ.

Τη μεγάλη διαφορά έκανε ο πολυτάλαντος Μπίλι Πόρτερ, που μονοπώλησε για αρκετή ώρα τα φλας των δημοσιογράφων και τα βλέμματα των σταρ, με το αντισυμβατικό του σύνολο, έναν πρωτότυπο συνδυασμό μεταξύ σμόκιν και τουαλέτας.

Ο 49χρονος σταρ, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του Μπρόντγουεϊ (είχε κερδίσει και ένα Τόνι Α' Ανδρικού Ρόλου για τη συμμετοχή του στο μιούζικαλ Kinky Boots το 2013) έχει συνηθίσει τους φαν του σε εκκεντρικές εμφανίσεις. Αυτή τη φορά όμως πραγματικά ξεπέρασε τον εαυτό του του, επιλέγοντας να παραστεί στη μεγάλη βραδιά του κινηματογράφου με ένα από τα πιο gender fluid σύνολα που εμφανίστηκαν ποτέ στο «κόκκινο χαλί».

Το tuxedo gown με την υπογραφή του σχεδιαστή Christian Siriano ήταν ένα «πάντρεμα» ανάμεσα σε ένα κομψό σμόκιν και μια εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα, με μακριά «ουρά».

Το πρωτότυπο ένδυμα δίχασε τους χρήστες των social media, με άλλους να το χαρακτηρίζουν γελοίο και αποκρουστικό και άλλους να δηλώνουν εκστασιασμένοι με τη φόρμα και την κομψότητά του.

Πάντως, η δική μας αγαπημένη αντίδραση ήταν εκείνη της Γκλεν Κλόουζ, που «πιάστηκε επ' αυτοφώρω» από την κάμερα να περιεργάζεται την τουαλέτα-σμόκιν, εμφανώς...  σοκαρισμένη.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης