Συγκινημένος ο ξάδερφός του Γιώργου Μαζωνάκη, Παναγιώτης: «Δεν το πιστεύω ακόμα ότι έχει φύγει»
Όπως είπε, αυτό που του έχει μείνει περισσότερο από τον Γιώργο Μαζωνάκη είναι η διάθεσή του να βοηθά τους ανθρώπους
Γεμάτος συγκίνηση μίλησε για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη ο ξάδερφός του και μουσικοσυνθέτης Παναγιώτης Μαζωνάκης, αναφερόμενος στη σχέση που είχαν από τα παιδικά τους χρόνια αλλά και στην προσφορά του τραγουδιστή στους ανθρώπους γύρω του.
«Από μικροί ήμασταν μαζί. Έχω γράψει μερικά τραγούδια του Γιώργου. Έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο, έτσι; Και με τα τραγούδια του και σαν άνθρωπος. Τα πάντα, τα πάντα» ανέφερε ο Παναγιώτης Μαζωνάκης.
«Μου έχει μείνει ότι είναι ένας άνθρωπος που βοηθάει. Τίποτα άλλο. Με βρήκε λίγο απροετοίμαστο (σ.σ. η είδηση του θανάτου) γιατί δεν το περίμενα. Κι εγώ μπήκα στο σπίτι χωρίς να το ξέρω, στην τηλεόραση το άκουσα. Και δεν το πιστεύω ακόμα ότι έχει φύγει» ανέφερε εμφανώς συγκινημένος.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».