Με μία ανάρτηση αποχαιρέτησε ο Μακόλεϊ Κάλκιν την Κάθριν Ο' Χάρα, την κινηματογραφική του μητέρα από το «Μόνος στο Σπίτι». Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στα 71 του χρόνια, σκορπώντας θλίψη στο Χόλιγουντ.
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Κάλκιν δημοσίευσε ένα κοινό τους στιγμιότυπο από την ταινία, αλλά και μία φωτογραφία από τη μέρα που απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας, έχοντάς τη στο πλευρό του.
Αποκαλώντας τη μητέρα, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως δεν πρόλαβε να της εκμυστηρευτεί όσα ήθελε, αφού θεωρούσε ότι θα μοιραζόντουσαν πολλά χρόνια ακόμη. Όπως έγραψε στην ανάρτησή του: «Μαμά, νόμιζα πως είχαμε χρόνο. Ήθελα και άλλο. Ήθελα να κάθομαι σε μια καρέκλα δίπλα σου. Σε άκουσα, αλλά είχα τόσα πολλά ακόμη να σου πω. Σ’ αγαπώ. Θα σε δω αργότερα».
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.