Ο Αντρέας Γεωργίου μίλησε για τη συμμετοχή του Θάνου Λάμπουστον εθνικό τελικό της Eurovision 2025, με το τραγούδι «Free Love», το οποίο έγραψε ο ίδιος. Όπως ανέφερε, δεν περιμένει να κερδίσει, αλλά στόχος του είναι ο νεαρός καλλιτέχνης να έχει μια καλή εμφάνιση.
Όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star», η δημιουργία του τραγουδιού προέκυψε αυθόρμητα κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης που είχε με τον τραγουδιστή στα Ιωάννινα.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d7f86j3qpuk9)
«Πάμε για να περάσουμε ωραία, δεν περιμένουμε να περάσουμε, αλλά να κάνει ο Θάνος μια καλή παρουσία, να είναι καλή η βραδιά του. Όλο αυτό δεν ξεκίνησε σοβαρά, το κάναμε παρέα και πέρασε στους 12. Θέλω να πάει καλά», είπε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης για τον Θάνο Λάμπρου.
Αναφορικά με το πώς προέκυψε η δημιουργία του κομματιού «Free Love», δήλωσε: «Καθόμασταν στα Γιάννενα και συζητούσαμε παρέα και έτυχε να του γράψω το τραγούδι». Τέλος, ο Αντρέας Γεωργίου επιβεβαίωσε πως θα συνεχίσει τη συνεργασία του με το Mega και την επόμενη χρονιά.
Είτε ψάχνεις ένα laptop που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στη δουλειά, είτε εκείνο το gadget που δεν φανταζόσουν πόσο χρήσιμο είναι είτε μια συσκευή καθαρισμού για να σου λύσει τα χέρια, το Golden Hall είναι ο απόλυτος προορισμός και για προϊόντα τεχνολογίας.