Νικόλαος Τσάκος - Σίλια Κριθαριώτη: Πάρτι με θέα την Ακρόπολη, ανάμεσα στους καλεσμένους η Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Μια βραδιά με μουσική διοργάνωσαν στο σπίτι τους με θέα την Ακρόπολη ο εφοπλιστής Δρ. Νικόλαος Π. Τσάκος, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Σίλια Κριθαριώτη, υποδεχόμενοι φίλους και καλεσμένους σε ένα dinner party
Στο σπίτι του Νικόλαου Π. Τσάκου και της Σίλιας Κριθαριώτη διοργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 3/6 ένα πάρτι με θέα τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.
Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ, η οποία απόλαυσε την παρέα των οικοδεσποτών κάτω από τον φωτισμένο Ιερό Βράχο. Τον ρυθμό στη βραδιά έδωσαν οι επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας