Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδήσυνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και μοιράζονται συχνά υλικό με τους διαδικτυακούς τους φίλους.
Το ζευγάρι βρέθηκε στην Κρήτη, με αφορμή τις συναυλίες που έδινε εκεί η τραγουδίστρια και αποφάσισαν να μείνουν μερικές ημέρες ακόμα στο αγαπημένο τους νησί.
Συχνά, αναρτούν φωτογραφίες και βίντεο στα social media, τόσο από τα μέρη που επισκέπτονται, όσο και από την καθημερινότητά τους.
Αυτή τη φορά, ο Βασίλης Μπισμπίκης δημοσίευσε σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο με δύο φίλους τους.
Σε αυτό, μάλλον το ζευγάρι φωτογραφήθηκε λίγο μετά τη βουτιά του στη θάλασσα, αφού φορούν κι οι δύο τα μαγιό τους και μια πετσέτα τυλιγμένη γύρω τους.
Η Δέσποινα Βανδή φαίνεται χαμογελαστή και εντελώς άβαφη, να ποζάρει δίπλα στην παρέα της και τον αγαπημένο της, ενώ στα χέρια της κρατάει έναν δίσκο με φαγητό.
Ο χαλκός περιλαμβάνεται στο ευρύτερο σύνολο των μετάλλων που βρίσκονται στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής στρατηγικής για την ενεργειακή μετάβαση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.