Τόνυ Δημητρίου: Με τα παιδιά μου πιστεύω θα ξανασυστηθούμε μετά την εφηβεία και την ενηλικίωσή τους

Τόνυ Δημητρίου: Με τα παιδιά μου πιστεύω θα ξανασυστηθούμε μετά την εφηβεία και την ενηλικίωσή τους

«Δεν θα έμπαινα εμπόδιο στην ευτυχία της μητέρας τους ποτέ ακόμη και αν διαφωνούσα με κάποια απόφαση» σχολίασε ο ηθοποιός

toni_dimitriou_202
Ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε για τον χωρισμό από την πρώην σύζυγό του, τη σχέση του με τα παιδιά του και την καριέρα του σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη».

Αρχικά, δήλωσε: «Δεν υπάρχει ηθοποιός που να μην είχε οικονομικές δυσκολίες ειδικά στο ξεκίνημα της καριέρας του. Είχα παράδειγμα τον πατέρα μου, που ήταν από τους πιο γνωστούς Κύπριους ηθοποιούς, που πάντα έκανε κι άλλες δουλειές, δηλαδή είχε ένα διαφημιστικό γραφείο, θυμάμαι κάποτε είχαμε και ένα βίντεο κλαμπ. Όταν έρχονται νέοι άνθρωποι και μου λένε ότι θέλουν να γίνουν ηθοποιοί τους λέω "ωραία και τι δουλειά θα κάνεις;". Δηλαδή, θέλω να πω ότι πρέπει να βρεις έναν τρόπο να εξασφαλίσεις τα προς το ζην για να υπηρετήσεις καλύτερα αυτή την τέχνη».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz9wheubmxzl)

Κλείσιμο
Για τα παιδιά του που είναι στην εφηβεία, ο Τόνυ Δημητρίου σχολίασε: «Το ζόρι το περνάει η μαμά τους που τα μεγαλώνει, με τον υπέροχο σύζυγό της, να είναι καλά οι άνθρωποι. Αυτή είναι ο κυματοθραύστης μου. Δεν θα έμπαινα εμπόδιο στην ευτυχία της μητέρας τους ποτέ ακόμη και αν διαφωνούσα με κάποια απόφαση. Γιατί αυτό είναι το περιβάλλον των παιδιών, οπότε προστατεύεις τα παιδιά, φροντίζοντας πάντα τη μητέρα, ό, τι και αν συμβαίνει».

Για τον χωρισμό από την πρώην σύζυγό του, ανέφερε: «Έχω χωρίσει εδώ και δέκα χρόνια. Σαφώς και δεν ήταν όλες οι μέρες ίδιες, αλλά με καλή θέληση και διάλογο λύνονται όλα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ ενώ ήμουν σε μια σχέση αρκετούς μήνες μετά τον χωρισμό, τα παιδιά μου το έμαθαν αφού αποκαταστάθηκε η μαμά τους. Δεν ήθελα ποτέ να τους περάσει η ιδέα ότι κάποια άλλη γυναίκα ήταν το θέμα μας, γιατί δεν ήταν. Με τα παιδιά μου πιστεύω θα ξανασυστηθούμε μετά την εφηβεία και την ενηλικίωσή τους. Τα παιδιά μου έχουν γνωρίσει τη Στεφανία και εκείνη τα αγαπάει πολύ».

Ειδήσεις σήμερα:

Απαλλαγή για Δούρου, Καπάκη, Πορτοζούδη, Κολοκούρη προτείνει ο εισαγγελέας της δίκης για το Μάτι

«Βόμβα» από τον Γιώργο Τσίπρα: Αν δεν υπάρξει συνεννόηση με Κασσελάκη, να βρούμε ένα άλλο πρόσωπο


Μητέρα και σύζυγος Ναβάλνι σε Πούτιν: Δώσε μας τη σορό του για να τον θάψουμε με αξιοπρέπεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης