Ο ηθοποιός έχει έναν γιο και μια κόρη από τον γάμο του με την Κατερίνα Παπαδάκη. Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» εξήγησε αρχικά, πως απ' όταν έγινε πατέρας, τα παιδιά του έγιναν για εκείνον «το κέντρο του κόσμου».
«Τα παιδιά είναι μια περιοχή, στην οποία πιστεύω ότι μπορείς να νιώσεις να επεμβαίνει πάνω σου μια τέτοια δύναμη, ικανή να σε βγάλει από το κέντρο. Κυρίως δεν όταν είσαι ένας άνθρωπος, που έχει επιλέξει να είναι το κέντρο. Ένα παιδί δεν σου επιτρέπει να είσαι το κέντρο κι αυτό έχει κάτι το λυτρωτικό. Πολύ δύσκολο, άβολο, πολύ κοπιαστικό, αλλά έχει και κάτι λυτρωτικό», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cyhxlmh8ga7t)
Στη συνέχεια, ανέφερε για τον εαυτό του: «Ήμουν πολύ μικρός, όταν έγινα μπαμπάς. Ήμουν 26 ετών. Είχα φύγει από τα 17 μου από το σπίτι μου και από τα 18 ήμουν και οικονομικά ανεξάρτητος».
Τέλος, για τα παιδιά του είπε: «Στον γιο μου θαυμάζω την ακεραιότητά του. Πραγματικά, δεν μπορώ να βρω τι να πω για τα δύο μου παιδιά. Αυτά είναι το πιο όμορφο συναίσθημα που έχω ζήσει».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.