Ο Κάνιε Γουέστ έβαλε μασέλα από τιτάνιο που φέρεται να κόστισε 850.000 δολάρια

Ο Κάνιε Γουέστ έβαλε μασέλα από τιτάνιο που φέρεται να κόστισε 850.000 δολάρια

Σε στόρι του στο Instagram, o ράπερ συνέκρινε τον εαυτό του με τον «Σαγόνια», τον εμβληματικό μπράβο που εμφανίστηκε σε δύο φιλμ Τζέιμς Μποντ

kanye-west-arthroy
Η εκκεντρική συμπεριφορά του Κάνιε Γουεστ συνεχίζεται, αφού ο ράπερ πήρε πρόσφατα την αμφιλεγόμενη απόφαση να βάλει στο στόμα του μια μασέλα από τιτάνιο, που φέρεται να κόστισε περίπου 850.000 δολαρίων.

Ο 46χρονος μουσικός παρουσίασε με περηφάνια το νέο του - τρομακτικό για κάποιους - χαμόγελο σε στόρι του στο Instagram, συγκρίνοντας μάλιστα τον εαυτό του με τον «Σαγόνια», τον εμβληματικό «μπράβο» που εμφανίστηκε σε δύο ταινίες του Τζέιμς Μποντ με τίτλο «The Spy Who Loved Me» και «Moonraker».



kanye-west-3


Πηγή της Daily Mail αποκαλύπτει ότι η τεχνητή οδοντοστοιχία του Κάνιε Γουέστ - ή Ye όπως προτιμά να τον αποκαλούν - «είναι πιο ακριβή και από διαμάντια» και ότι την σχεδίασε ο ίδιος ο μουσικός.

Αν και η βρετανική εφημερίδα μετέδωσε ότι ο μουσικός έβγαλε όλα του τα δόντια, αντικαθιστώντας τα με την μεταλλική μασέλα, ο οδοντίατρος που ανέλαβε την εγκατάσταση, Δρ. Τόμας Κόνελι, δήλωσε ότι υπάρχει ακόμα μια πλήρης και υγιής οδοντοστοιχία κάτω από το τιτάνιο.

Πηγή από το περιβάλλον του μουσικού διέψευσε ότι ο Κάνιε αντικατέστησε τα φυσικά του δόντια με μασέλα, λέγοντας ότι πρόκειται για «μόνιμη προσθετική» με τελείως πρωτοποριακά εμφυτεύματα.



Κλείσιμο
kanye-west-1


Η τεχνητή οδοντοστοιχία του 46χρονου είναι ένα νέο χειρουργικό μοντέλο που τοποθετήθηκε με εμφύτευση στο στόμα του από τον Δρ. Κόνελι και τον διάσημο οδοντοτεχνίτη Ναόκι Χαγιάσι.

kanye-west-2


Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα ο Δρ. Κόνελι χαρακτήρισε απολαυστική τη συνεργασία του με τον ράπερ, επισημαίνοντας ότι το «πάντρεμα» μεταξύ του σχεδιαστικού οράματος του Ye με την οδοντιατρική επιστήμη είχε ως αποτέλεσμα «ένα επικό νέο look».

Αργότερα ο ίδιος πόσταρε αναρτήσεις στο Instagram του για την μεταλλική οδοντοστοιχία του Κάνιε, αρνούμενος ωστόσο να απαντήσει στα πολλαπλά ερωτήματα σχολιαστών σχετικά με το τι ακριβώς είναι η μεταλλική κατασκευή στο στόμα του μουσικού. 

Το 2010 ο ράπερ είχε παρουσιάσει στην εκπομπή της Έλεν ΝτιΤζένερις το νέο του αστραφτερό χαμόγελο, ισχυριζόμενος ότι είχε αφαιρέσει όλα τα κάτω δόντια του για να τοποθετήσει διαμαντένια και χρυσά εμφυτεύματα, με πολλούς φαν του τότε να εκφράζουν αμφιβολίες ότι έκανε κάτι τέτοιο. «Δεν είναι grill αυτό που φοράς;» τον είχε ρωτήσει η έπληκτη παρουσιάστρια;. «Είναι τα δόντια μου, αντικατέστησα την κάτω σειρά» είχε απαντήσει ο ράπερ, εξηγώντας ότι σκέφτηκε ότι θα ήταν πιο cool να έχει διαμαντένια δόντια.


Ειδήσεις σήμερα:

Ρόλερ κόστερ ο καιρός: Από άνοιξη με 20άρια, χειμώνας και χιόνια μέσα σε ένα 24ώρο και μετά... Αλκυονίδες

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ κρατήθηκε για τρεις ώρες στο αεροδρόμιο του Μονάχου γιατί δεν είχε δηλώσει ένα ακριβό ρολόι

«Διπλή» ήττα για τους Διάσημους του Survivor, έχασαν το έπαθλο και τον Παύλο Παπαδόπουλο που επιστρέφει στην Ελλάδα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης