Πύρρος Δήμας: Έχουμε αποφασίσει να μην αποκαλύψουμε το φύλο του μωρού

Πύρρος Δήμας: Έχουμε αποφασίσει να μην αποκαλύψουμε το φύλο του μωρού

«Από το 2023, αυτό που κρατάω είναι η στιγμή που έμαθα ότι η σύντροφός μου είναι έγκυος» είπε για την Αφροδίτη Σκαφίδα - Δείτε το βίντεο

skafida_dhmas
Ο Πύρρος Δήμας και η σύντροφός του Αφροδίτη Σκαφίδα θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί μαζί και ο ολυμπιονίκης έκανε μερικές δηλώσεις σχετικά με αυτό, στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων.

Όπως είπε στο «Happy Day» δεν θέλουν να αποκαλύψουν το φύλο του παιδιού τους.

«Τις γιορτές θα τις περάσουμε οικογενειακά, ζεστά, όμορφα και ωραία. Είναι ένα πολύ όμορφο γεγονός αλλά πιστεύω ότι είναι για μας, είναι πολύ προσωπικό. Από το νέο έτος περιμένω αυτό που όλοι περιμένουμε, το παιδί μας. Το φύλο δε μπορώ να το αποκαλύψω, το γνωρίζουμε αλλά το κρατάμε για εμάς. Έχουμε αποφασίσει να μην πούμε το φύλο. Θέλουμε να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος, να είμαστε καλά, να περάσουμε καλά τις γιορτές. Από το 2023, δεν θα αρνηθώ ότι αυτό που κρατάω είναι η στιγμή που έμαθα ότι η σύντροφός μου είναι έγκυος. Είναι πολύ όμορφο αυτό το συναίσθημα» ανέφερε συγκεκριμένα, ο Πύρρος Δήμας.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxsy0lxnclop)

Προ ολίγων ημερών, η Αφροδίτη Σκαφίδα, είχε πει στο «Super Κατερίνα» ότι: «Είμαι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης, βαδίζω προς τον έκτο. Έχω μια προσμονή. Έχεις το άγχος για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, αν θα έχω εύκολη εγκυμοσύνη, πως θα είναι τα πρώτα βήματα με ένα νέο μέλος στην οικογένεια».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxm8ty5wrokp)

Αναφερόμενη στον σύντροφό της, η πρώην παίκτρια του Survivor δήλωσε: «Έχω θετική σκέψη. Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά γιατί έχω έναν άνθρωπο που με στηρίζει. Η μεγαλύτερη αγωνία μου είναι αν θα έχει υγεία και αν όλα μετά στη ζωή του/της θα εξελιχθούν όπως πρέπει. Το φύλο του μωρού το γνωρίζουμε αλλά δε θα ήθελα να το πω».

Η είδηση της εγκυμοσύνης της
Στις αρχές του Οκτωβρίου, έγινε γνωστό ότι ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα θα υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί μαζί. Οι φωτογραφίες της αθλήτριας και πρώην παίκτριας του Survivor, τη έδειχναν να φορά ένα πράσινο εφαρμοστό φόρεμα, με εμφανή τη φουσκωμένη κοιλιά της.

Το ζευγάρι είχε δώσει τότε το παρών στην εκδήλωση για την υποψηφιότητα της Αφροδίτης Σκαφιδά στις περιφερειακές εκλογές, αλλά δεν είχε κάνει κάποια σχετική ανακοίνωση.

Δείτε τις φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει

AS2A0335__1_
AS2A0293
IMG_5649



Φωτογραφίες: NDPPHOTO



Ειδήσεις σήμερα:

Αχτσιόγλου κατά Κασσελάκη: «Θα ήταν καλό να ενημερωθεί κάποια στιγμή για τη σύγχρονη ιστορία της Αριστεράς»

«Ζητώ συγγνώμη, το παιδί μου είναι καλό» λέει η μητέρα του 20χρονου Ρομά για τον θάνατο του αστυνομικού στον Ασπρόπυργο

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη - Ένας τραυματίας στο νοσοκομείο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης