Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφίδα: Ο έρωτας μετά τη μεγάλη απώλεια και ο ερχομός του παιδιού τους

Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφίδα: Ο έρωτας μετά τη μεγάλη απώλεια και ο ερχομός του παιδιού τους

Οι πρώτες κοινές εμφανίσεις τους, το «παράπονο» του ολυμπιονίκη από τον κόσμο και το νέο μέλος

skafida-dimas98393
Με αφορμή την υποψηφιότητά της στις δημοτικές εκλογές, η Αφροδίτη Σκαφίδα παραβρέθηκε τις προάλλες σε σχετική εκδήλωση, με τις φωτογραφίες από τη βραδιά να «προδίδουν» την εγκυμοσύνη της

AS2A0293_2
AS2A0295
Η αθλήτρια που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στο πλευρό του Πύρρου Δήμα, συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor και το Survivor All Star.

Ωστόσο, δεν είναι άγνωστη στον αθλητικό κόσμο. 

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι αθλήτρια του στίβου που αγωνίζεται με την ομάδα του Ολυμπιακού. Γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 1982. Ασχολείται με το άλμα επί κοντώ, στο οποίο μάλιστα κατείχε και το πανελλήνιο ρεκόρ με ύψος 4,48μ που πέτυχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου τον Ιούνιο του 2005 στην Αθήνα. Πανελλήνιο ρεκόρ με 4,55μ. σημείωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ γυναικών, κατά την τρίτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου στο ΟΑΚΑ.
skafida83
Κλείσιμο

Οι πρώτες δημόσιες εμφανίσεις
Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης εθεάθη για πρώτη φορά στο πλευρό του αθλητή, τον Νοέμβριο του 2021, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, αλλά και σε ένα πάρτι της ίδιας χρονιάς, για το κατάστημα της Ιωάννας Σιαμπάνη. Παρά το μεγάλο ενδιαφέρον των μέσων, οι δυο τους κράτησαν από την πρώτη στιγμή χαμηλό προφίλ και μιλούν ελάχιστα για τη σχέση τους.
202112071151450_0657_AFRODITI_SKAFIDA_IOANA_SIAMPANI_PIROS_DIMAS_4122021

Η οικογενειακή έξοδος στην Επίδαυρο
Πέρυσι τον Αύγουστο, ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα επιβεβαίωσαν με τον δικό τους τρόπο τη σχέση τους. Το ζευγάρι βρέθηκε στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει την «Ιφιγένεια αν Αυλίδι» και μαζί τους βρισκόταν και ο γιος του Πύρρου Δήμα, Νικόλας. Ο ολυμπιονίκης είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, της Ελένης, του Βίκτωρα, της Μαρίας και του Νικόλα.  

Dimas__2__2
Dimas__1__2
Η απώλεια της συζύγου του και το παράπονο για τη Σκαφίδα
Ο Πύρρος Δήμας βρήκε ξανά τον έρωτα, τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της γυναίκας του Αναστασίας, για τον οποίο έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια, χωρίς να μπορεί να κρατήσει τη συγκίνησή του«Ήταν μεγάλη σφαλιάρα για όλους μας. Ήταν ένας άγγελος που μεγάλωσε τα παιδιά της και μου στάθηκε όλο αυτόν τον καιρό… άλλη ερώτηση; Γιατί δεν…» δήλωσε τον Φεβρουάριο του 2023 στο «Καλύτερα δε γίνεται και ξέσπασε σε κλάματα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqloxjo617ux)

Για την προσωπική του ζωή, ο Πύρρος Δήμας είχε πει: «Δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Προχωράμε στη ζωή, στην επόμενη μέρα. Είμαι καλά και αυτό έχει σημασία».

Τον Οκτώβριο του 2022, ο ολυμπιονίκης είχε κάνει μια σπάνια αναφορά στην τωρινή σύντροφό του, εκφράζοντας το παράπονό του. «Δόξα τω Θεώ, είμαστε καλά. Στενοχωριέμαι, γιατί η Αφροδίτη συμμετείχε σε ένα παιχνίδι και περισσότεροι την ξέρουν από εκεί» είχε δηλώσει συγκεκριμένα. 

«Στο Survivor πήρα μέρος περισσότερο για να μπορέσουν να ταυτιστούν τα παιδιά με τη δική μου καριέρα. Γνωρίζω ότι έχουν γίνει προτάσεις για το All Star σε πάρα πολλούς παίκτες και θα δούμε» είχε πει με τη σειρά της, η Αφροδίτη Σκαφίδα.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnqih809ensx)

Οι κοινές αναρτήσεις
Και οι δύο είναι ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάποιες φορές, αναρτούν κοινές φωτογραφίες τους. Τον Απρίλιο, η Αφροδίτη Σκαφίδα επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποβολή της από το «Survivor All Star». Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι που κατηγορήθηκε ότι έπαιρνε φαγητό από τους ντόπιους, είχε την ευκαιρία να περάσει τις ημέρες του Πάσχα με την οικογένειά της και τον σύντροφό της, τον Πύρρο Δήμα.

Το ζευγάρι πέρασε μαζί την ημέρα της Ανάστασης και ο Πύρρος Δήμας δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία έγραψε: «Το φως της Αναστάσεως να πλημμυρίσει τις καρδιές σας».


Το φετινό καλοκαίρι, το ζευγάρι μοιράστηκε με τους χιλιάδες διαδικτυακούς ακολούθους του στο Instagram, φωτογραφίες από τα νησιά, όπου πέρασε το διάστημα των διακοπών του. 


Το απόγευμα της Κυριακής 20 Αυγούστου, η Αφροδίτη Σκαφίδα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τον Πύρρο Δήμα από το Κάστρο της Χώρας των Κυθήρων.

Πάντως, τόσο η Αφροδίτη Σκαφίδα όσο και ο Πύρρος Δήμας διατηρούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τα κοινά τους στιγμιότυπα να είναι ελάχιστα.

«Εσύ και εγώ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε την ανάρτηση
























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης