Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς - Ένας τραυματίας στο νοσοκομείο

Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς - Ένας τραυματίας στο νοσοκομείο

Ο δράστης ο οποίος γνωριζόταν με το θύμα, τράπηκε σε φυγή - «Αιμορραγούσε και προσπαθούσα να τον τραβήξω στην άκρη μέχρι να έρθει βοήθεια» - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

thessaloniki-arthrou-02_2
Καβγάς μεταξύ ατόμων από την Αλβανία φαίνεται πως προηγήθηκε πριν τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης, στην περιοχή της Ξηροκρηνης, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, το θύμα με δύο φίλους του φαίνεται πως κατέβηκαν περίπου στις 10 το βράδυ από ένα μαύρο τζιπ που σταμάτησαν ακριβώς στη μέση του δρόμου και ξεκίνησαν να τσακώνονται με τέσσερις θαμώνες του καφενείου, επίσης με καταγωγή από την Αλβανία.

Δείτε βίντεο:




Τότε, ένα από τα άτομα που κάθονταν στο καφενείο που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Αμπελώνων και Συνταγματάρχη Φρυζή και ενεπλάκη στον καβγά, φαίνεται πως τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε δύο φορές, με τουλάχιστον την μια σφαίρα να καρφώνεται στο πόδι του θύματος, που είναι περίπου 30 ετών.

Ο πιστολέρο αλλά και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στο συμβάν αποχώρησαν από το σημείο πριν φτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις, με το θύμα να παραμένει αιμόφυρτο στην άσφαλτο. Άνθρωποι από τα καταστήματα της περιοχής ειδοποίησαν την Αστυνομία ενώ ένας άντρας έσπευσε για να βοηθήσει τον τραυματία και κάλεσε το ΕΚΑΒ τονίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης. «Αιμορραγούσε και προσπαθούσα να τον τραβήξω στην άκρη μέχρι να έρθει βοήθεια», ανέφερε στο protothema.gr.

Δείτε φωτογραφίες:

kavgas-thessaloniki__2_
kavgas-thessaloniki__1_
Κλείσιμο

thessaloniki__12__3
thessaloniki__13__3
thessaloniki__16__3
thessaloniki__17__2
thessaloniki__18__2
thessaloniki__19__2
thessaloniki__20__2
thessaloniki__22__2


Το σημείο όπου «έπεσαν» πυροβολισμοί αποκλείστηκε από ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. ενώ επί τόπου έσπευσε η Σήμανση και Κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν και να περάσουν χειροπέδες στον πιστολέρο που φαίνεται ότι γνωρίζονταν με το θύμα. Παράλληλα, συλλέγουν μαρτυρικές καταθέσεις από τους ανθρώπους που ήταν μπροστά στο συμβάν.

Ειδήσεις σήμερα:

«Το προξενείο δεν είναι γκαλερί» - Η διαφωνία Μπακογιάννη με Γεραπετρίτη και οι αποστάσεις Μενδώνη για τη ροζ σημαία

Συναγερμός για τα ελληνικά πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα - Επείγον σήμα από το Λιμενικό λόγω των ανταρτών Χούτι

Ισλανδία - Λέκκας: Εξηγεί πόσο έτοιμοι είμαστε στην Ελλάδα για τη διαχείριση ενός ηφαιστειακού κινδύνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης