Η Αναστασία Δημητρά ήταν καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο «Night Out», το βράδυ της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου. Ανάμεσα σε όσα είπε στη συνέντευξή της, η ίδια αναφέρθηκε και στο ποδόσφαιρο, με το οποίο ασχολούνταν σε μικρή ηλικία, κατά την οποία είχε παίξει και σε αντρική ομάδα, εκτός από την παιδική.
Σε κάποια στιγμή, ο παρουσιαστής της ζήτησε να του δείξει μερικά από τα κόλπα που θυμάται και τότε, η τραγουδίστρια έβγαλε τα παπούτσια της και έκανε με την μπάλα που της έφεραν «ποδαράκια», όπως τα είπε. Όταν έδειξε όσα ήξερε, ενθουσίασε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, που τη χειροκρότησε.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxsm41c2ffvl)
«Έπαιζα στην ανδρική ομάδα, μετά πήγα στη γυναικεία. Ήμουν 10άρι και μετά πήγα σέντερ φορ, γιατί κουράστηκα. Ήμουν καλή και μου άρεσε πολύ το ποδόσφαιρο. Και τώρα αν μου πεις ότι πρέπει να γυμναστώ, θα σου πω ποδόσφαιρο» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της, η Αναστασία.
Οι σύγχρονοι μηχανισμοί ωρίμανσης ιδεών, που μειώνουν το ρίσκο, επιταχύνουν την εφαρμογή και βοηθούν τις πόλεις να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.