Τζάντα Πίνκετ Σμιθ: Αποκάλυψε τα πρώτα λόγια που είπε στον Γουίλ Σμιθ αφού χαστούκισε τον Κρις Ροκ

Τζάντα Πίνκετ Σμιθ: Αποκάλυψε τα πρώτα λόγια που είπε στον Γουίλ Σμιθ αφού χαστούκισε τον Κρις Ροκ

Η ηθοποιός μοιράστηκε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με το περιβόητο χαστούκι των Όσκαρ του 2022

will_-_jada_smith
Η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ ανοίχτηκε όσο ποτέ σχετικά με το περιστατικό στα βραβεία Όσκαρ του 2022, κατά τα οποία ο σύζυγός της, Γουίλ Σμιθ, χαστούκισε τον κωμικό Κρις Ροκ σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση.

Ο σταρ του «King Richard» έκανε γνωστά τα συναισθήματά του όταν ο Ροκ, ο οποίος παρουσίαζε στη σκηνή των Όσκαρ, έκανε ένα αστείο για τα ξυρισμένα μαλλιά της Πίνκετ-Σμιθ, η οποία πάσχει από αλωπεκία.

«Σκέφτηκα, "Αυτό είναι ένα σκετς"», είπε η Πίνκετ-Σμιθ στο People, σημειώνοντας ότι όπως πολλοί θεατές που παρακολουθούσαν στο σπίτι και στο κοινό, αρχικά πίστεψε ότι η αντιπαράθεση ήταν σκηνοθετημένη.
Κλείσιμο
«Έλεγα, "Δεν υπάρχει περίπτωση να τον χτύπησε ο Γουίλ". Μόνο όταν ο Γουίλ άρχισε να επιστρέφει στην καρέκλα του κατάλαβα ότι δεν ήταν σκετς» πρόσθεσε.

Οι πρώτες λέξεις που είπε στον Γουίλ, μόλις έμειναν μόνοι τους μετά το σόου, ήταν: «Είσαι καλά;».

Η Σμιθ συζητά για το διαβόητο περιστατικό, ανάμεσα σε άλλα, στο επερχόμενο βιβλίο της, «Worthy», που θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου. Η ηθοποιός είναι αποφασισμένη να σταθεί στο πλευρό του 55χρονου συζύγου της, δηλώνοντας: «Θα είμαι στο πλευρό του, αλλά θα του επιτρέψω επίσης να πρέπει να το καταλάβει μόνος του».

Το χαστούκι έγινε αμέσως μετά το αστείο του Ροκ: «Τζάντα, σε αγαπώ. "G.I. Jane 2", ανυπομονώ να το δω», κάτι που έκανε την Πίνκετ-Σμιθ να γουρλώσει τα μάτια της.

Λίγες στιγμές αργότερα, αφού ο Ροκ αστειεύτηκε ότι ήταν «ένα ωραίο [αστείο]», μετά από κάποια δυσάρεστα επιφωνήματα του κοινού, είδε τον Σμιθ να ανεβαίνει στη σκηνή.

Ο Ροκ, ο οποίος γελούσε, δέχτηκε τότε ένα δυνατό χαστούκι στο μάγουλό του από τον Σμιθ. «Ω, ουάου», αντέδρασε αμέσως, καθώς ο Σμιθ αποχώρησε από τη σκηνή.
Watch the uncensored moment Will Smith smacks Chris Rock on stage at the Oscars, drops F-bomb

«Άσε το όνομα της γυναίκας μου έξω από το γαμ***νο σου στόμα», φώναξε ο Σμιθ στον κωμικό αφού επέστρεψε στη θέση του.

Αβέβαιος για το πώς να συνεχίσει, ο Ροκ είπε: «Αυτή ήταν η καλύτερη βραδιά στην ιστορία της τηλεόρασης», η οποία καταγράφηκε μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης του ABC.

Ο Γουίλ ζήτησε αργότερα δημόσια συγγνώμη για τις πράξεις του.

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Οι τομεάρχες και αναπληρωτές τομεάρχες της ΚΟ - Έκπληξη ο Μπάρκας

Κυψέλη: Βίντεο ντοκουμέντο από το «ριφιφί» σε φαρμακείο - Ημίγυμνος ο διαρρήκτης, με πορτοκαλί γάντια και μπλούζα στο πρόσωπο

Πετρέλαιο θέρμανσης: Την Παρασκευή η έναρξη διάθεσης - Τι πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης