Τζέιντεν Σμιθ: «Η μητέρα μου μύησε την οικογένειά μας στις ψυχεδελικές ουσίες»

Τζέιντεν Σμιθ: «Η μητέρα μου μύησε την οικογένειά μας στις ψυχεδελικές ουσίες»

Ο γιος του Γουίλ και της Τζέιντα Σμιθ αποκάλυψε πώς οι ουσίες αυτές τον βοήθησαν να βρει τον εαυτό του

Smith_Family
Ο Τζέιντεν Σμιθ αποκάλυψε ότι η μητέρα του Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ μύησε ολόκληρη την οικογένεια στις ψυχεδελικές ουσίες. Ο 24χρονος γιος της Τζέιντα και του Γουίλ Σμιθ μίλησε στο συνέδριο Psychedelic Science στο Ντένβερ του Κολοράντο την περασμένη εβδομάδα.

«Νομίζω ότι ήταν η μαμά μου, στην πραγματικότητα, που ήταν η πρώτη που έκανε αυτό το βήμα για την οικογένεια», δήλωσε ο Τζέιντεν. «Για πολύ καιρό ήταν η μόνη που έπαιρνε αλλά στη συνέχεια διαδόθηκε μέσα στην οικογένεια και ο καθένας τα χρησιμοποιούσε με τον τρόπο του».

Ο ίδιος ο Τζέιντεν λέει ότι με τη χρήση τους κατάφερε να εμβαθύνει στις σχέσεις του με την αδελφή του, Γουίλοου και τον ετεροθαλή αδελφό του, Τρέι.

«Τα αδέλφια μπορούν να διαφωνούν τόσο πολύ και να τσακώνονται τόσο πολύ, και ο Θεός ξέρει ότι εγώ και τα αδέλφια μου έχουμε τσακωθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Αλλά το επίπεδο της αγάπης και της ενσυναίσθησης που ένιωσα για αυτούς μέσα από τις ψυχεδελικές εμπειρίες ήταν κάτι που είναι βαθύ και όμορφο».
Jaden Smith Says Mom Jada Pinkett Smith Introduced Him to Psychedelics | E! News
Παράνομα τα ψυχεδελικά ναρκωτικά στις ΗΠΑ - Οι εξαιρέσεις
Κλείσιμο
Τα ψυχεδελικά ναρκωτικά εξακολουθούν να είναι παράνομα στην πλειονότητα των Ηνωμένων Πολιτειών, με μόνο το Κολοράντο και το Όρεγκον να τα νομιμοποιούν εν μέρει. Στο Κολοράντο, τα μαγικά μανιτάρια είναι νόμιμα για ψυχαγωγική χρήση.

Άλλοι διάσημοι προσκεκλημένοι στο φετινό συνέδριο ήταν ο παίκτης του NFL Άαρον Ρότζερς, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για τη χρήση της ψυχοδραστικής ουσίας ayahuasca στο παρελθόν, και ο πρώην Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης του Τέξας Ρικ Πέρι, ο οποίος είναι υπέρμαχος της έρευνας για τα πιθανά οφέλη των ψυχεδελικών ουσιών για τους βετεράνους που αντιμετωπίζουν μετατραυματικό στρες.

Η μάχη της Τζέιντα με την κατάθλιψη
Η Τζέιντα είχε μιλήσει στο παρελθόν για την εμπειρία της σε ένα επεισόδιο του Red Table Talk τον Νοέμβριο του 2021.

«Πάλευα με την κατάθλιψη για τόσο πολύ καιρό. Και το θέμα με τα φυτικά φάρμακα είναι ότι σε βοηθούν να αισθανθείς καλύτερα, αλλά λύνουν και τα προβλήματα του πώς έφτασες εκεί εξ αρχής», είχε πει χαρακτηριστικά για να συνεχίσει: Πρόσθεσε ακόμα ότι όσοι θέλουν να πάρουν τέτοιες ουσίες θα πρέπει να συμβουλευτούν ειδικό πριν κάνουν το βήμα. «Πρέπει να θέλετε πραγματικά να το κάνετε, αυτό δεν είναι για παιχνίδι. Πρέπει να είστε πρόθυμοι να αντιμετωπίσετε κάποια δύσκολες καταστάσεις. Είναι πολύ θεραπευτικά και έχει αλλάξει τη ζωή μου».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Τα 7 μέτρα - «ανάσα» που εντάσσονται στο πρώτο οικονομικό νομοσχέδιο


Πρώτη ματιά μέσα στον «υγρό τάφο» του Titan


Τέσσερις φορές δάγκωσε την 4χρονη η οχιά σε χωριό του Βόλου - Ανταποκρίνεται στη θεραπεία το κορίτσι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης