Μια κινηματογραφικού τύπου διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα σε ένα φαρμακείο στην περιοχή της Κυψέλης όταν ένας κακοποιός φορώντας κουκούλα και γάντια μπούκαρε στο κατάστημα με ριφιφί, άρπαξε χρήματα από το ταμείο και έγινε «καπνός».
Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr διακρίνεται ο «ποντικός» του φαρμακείου, ο όποιος μόλις έχει εισβάλει από το διπλανό μαγαζί, να ψάχνει τα συρτάρια αναζητώντας χρήματα.
Ήταν λίγο μετά τις 3.30 τα ξημερώματα όταν ο δράστης διέρρηξε την πόρτα ενός ξενοίκιαστου καταστήματος επί της οδού Κύπρου και με εργαλεία άρχισε να ανοίγει μία τρύπα στον τοίχο προκειμένου να βρεθεί μέσα στο φαρμακείο.
Στο βίντεο ντοκουμέντο ο ημίγυμνος διαρρήκτης, ο οποίος φορά πορτοκαλί γάντια και έχει βάλει τη μπλούζα στο πρόσωπο ώστε να μην διακρίνονται τα χαρακτηριστικά του, φαίνεται να ψάχνει με ένα φακό τα συρτάρια του φαρμακείου.
Αφού εντοπίζει τα χρήματα από την είσπραξη, παίρνει 400 ευρώ ως λεία και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα εξαφανίζεται.
Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των διπλανών καταστημάτων προκειμένου να εξακριβώσουν αν ο δράστης του ριφιφί είχε συνεργό ο οποίος ενδεχομένως τον βοήθησε να ανοίξει την τρύπα και να μπουκάρει στο φαρμακείο.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.