Ο «Φίλιππος», ο ήρωας που υποδύεται ο ηθοποιός είναι ένας καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος άνδρας, που στο νέο επεισόδιο κάνει μια εξομολόγηση στον «Αλέξη», τον οποίο υποδύεται ο Αντώνης Γιαννακός και στη συνέχεια οι δύο άντρες ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα.
Δείτε το απόσπασμα
«O πρώτος από εμάς», η νέα δραματική κομεντί που έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, στις 22:30 στον AΝΤ1.
Ένα ταξίδι στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής, μια νέα σύγχρονη σειρά γεμάτη συναίσθημα και τρυφερότητα, που υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές συγκίνησης αλλά και γέλιου, και να υπενθυμίσει πως κάποιες φορές η ζωή δεν ξεκινά μόνο μια φορά.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.