Maestro: Viral στο Twitter το πρώτο γκέι φιλί - Δείτε βίντεο

Maestro: Viral στο Twitter το πρώτο γκέι φιλί - Δείτε βίντεο

«Δόξα στον Παπακαλιάτη» - Η πρώτη ερωτική σκηνή μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών - Η Χάρις τραγούδησε το πετεινάρι και οι τηλεθεατές αναρωτιούνται πώς θα μεταφραστεί στο Netflix

maestro_fili_xr
Στο χθεσινό πέμπτο επεισόδιο του «Maestro», ο κρυφός έρωτας του Σπύρου με τον Αντώνη εκδηλώθηκε και οι τηλεθεατές είδαν την πρώτη γκέι ερωτική σκηνή στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μετά από 19 χρόνια. Τότε, ο ηθοποιός είχε παρουσιάσει το πρώτο γκέι φιλί στο «Κλείσε τα μάτια», με αποτέλεσμα να επιβληθεί από το ΕΣΡ πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Χθες και σχεδόν μετά από δύο δεκαετίες, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κατέγραψε ξανά ένα τρυφερό φιλί και μία ερωτική σκηνή, ανάμεσα σε δύο άνδρες. Σπύρος και Αντώνης, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν από τον στενό τους οικογενειακό κύκλο, φαίνεται να ζουν έναν έρωτα, τόσο έντονο, που ρίχνει όσα εμπόδια ορθόνωνονται μπροστά του.

Τα δύο αγόρια συναντήθηκαν, για να κάνουν εξάσκηση στην σκοποβολή και ήρθαν ακόμα πιο κοντά, ενδίδοντας στον έρωτά τους. Το κοινό «χειροκρότησε» τους δύο πρωταγωνιστές, Ορέστη Χαλκιά και Γιώργο Μπένο, αλλά και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη με ελάχιστους να αντιδρούν αρνητικά.

Δείτε βίντεο:



Κλείσιμο
Το «Maestro», έχει μπει στις καρδιές των τηλεθεατών και πήρε και το εισιτήριο για το Netflix, στο οποίο θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 19 Δεκεμβρίου.

Στο χθεσινό επεισόδιο, με τίτλο «La famiglia», αφηγητής ήταν ο σκληρός πατέρας της Κλέλιας, Φάνης Μουρατίδης.

Δείτε τις αντιδράσεις 





Η Χάρις τραγούδησε το πετεινάρι & οι τηλεθεατές αναρωτιούνται πώς θα μεταφραστεί στο Netflix

Μία σκηνή όμως στο χθεσινό επεισόδιο που η Χαρούλα Αλεξίου τραγουδούσε με τους μαθητές το «Πετεινάρι- Κοκορίκο» έγινε viral. Οι τηλεθεατές που παρακολουθούν φανατικά τη σειρά και περιμένουν πώς και πώς να τη δουν και στην πλατφόρμα που θα την προβάλλει παγκοσμίως, αναρωτήθηκαν στο Twitter πώς θα γίνει η μετάφραση του "Κοκορίκο" στους υπότιτλους.

Δείτε βίντεο:






Ειδήσεις σήμερα:

Νίκος Δένδιας: Το plan B για να αποφύγει τον εκβιασμό στη Λιβύη - «Γεια σας και αντίο»


Ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, η σιωπηλή επιδημία - Tουλάχιστον 223.000 περιστατικά στο ΕΣΥ το 2021


Αirbnb: Δήμοι και ένοικοι πολυκατοικιών θα «αποφασίζουν» για οποίον διαθέτει ακίνητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης