Μία Καλίφα: Οργή στα social media για τις αναρτήσεις της πρώην πορνοστάρ υπέρ της Χαμάς

Μία Καλίφα: Οργή στα social media για τις αναρτήσεις της πρώην πορνοστάρ υπέρ της Χαμάς

Η 30χρονη influencer έδωσε συμβουλές στους Παλαιστινίους «μαχητές για την ελευθερία» για το πώς να τραβάνε... καλύτερα βίντεο - Η online απόλυση από εταιρεία που συνεργαζόταν και η απάντησή της

mia_k
Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στα social media οι αναρτήσεις της Μία Καλίφα υπέρ των «παλαιστινίων μαχητών», μετά την έναρξη της αιφνιδιαστικής επίθεσης της Χαμάς κατά του Ισραήλ το περασμένο Σάββατο η οποία έχει προκαλέσει τον θάνατο τουλάχιστον 900 ανθρώπων.

«Μπορεί κάποιος να πει παρακαλώ στους μαχητές για την ελευθερία στην Παλαιστίνη να γυρίσουν τα κινητά τους έτσι ώστε να τραβάνε οριζόντια βίντεο;» έγραψε στις 7 Οκτωβρίου στο «Χ» η πρώην ηθοποιός πορνογραφικών ταινιών και νυν influencer. «Θέλω απλώς να βεβαιωθώ ότι υπάρχει αρκετό υλικό 4k του λαού μου να γκρεμίζει τα τείχη της ανοιχτής φυλακής στην οποία αναγκάστηκαν να ζουν αφού τους έδιωξαν από τα σπίτια τους, έτσι ώστε να έχουμε πολλές επιλογές για τα βιβλία ιστορίας» συμπλήρωσε εξηγώντας το «σκεπτικό» της πίσω από τη «συμβουλή» της.

Με... ανάλαφρη διάθεση, η Καλίφα περιέγραψε τις σοκαριστικές εξελίξεις στο Ισραήλ ως «επίθεση στο καθεστώς απαρτχάιντ των Σιωνιστών από αντάρτες που φοράνε ψεύτικα πουκάμισα Gucci». Επίσης ανέβασε την φωτογραφία τρομοκρατών πάνω σε ένα φορτηγάκι γράφοντας ότι της θύμιζε «πίνακα της Αναγέννησης».



Τα post της 30χρονης την ημέρα που ο κόσμος είχε συγκλονιστεί με τα βίντεο της φρίκης που έδειχναν τη Χαμάς να δολοφονεί και να απαγάγει Ισραηλινούς κάθε ηλικίας, προκάλεσαν την οργή πολλών σχολιαστών της πλατφόρμας που έσπευσαν να την επικρίνουν για τη «σκληρότητα» και την «άγνοιά» της. Μια εταιρεία με την οποία φαίνεται πως συνεργαζόταν ανακοίνωσε με ανάρτησή της ότι «απολύεται άμεσα» εξαιτίας των «φρικτών» της αναρτήσεων.

Η Μία Καλίφα πάντως δεν έδειξε να πτοείται από τη διακοπή της συνεργασίας: «Μπορώ να πω ότι το γεγονός ότι υποστηρίζω την Παλαιστίνη μού έχει στοιχίσει επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά είμαι περισσότερο οργισμένη με τον εαυτό μου που που δεν έλεγξα εάν οι άνθρωποι με τους οποίους επρόκειτο να συνεργαστώ ήταν σιωνιστές» έγραψε σε νέα της ανάρτηση.



«Είμαι από τον ΛΙΒΑΝΟ, είστε τρελοί αν νομίζετε ότι θα μπορούσα να πάρω το μέρος των αποικιοκρατών» έγραψε η 30χρονη απαντώντας στους επικριτές της.

«Εάν μπορείς να σκεφτείς την κατάσταση στην Παλαιστίνη και δεν είσαι με το μέρος των Παλαιστινίων, τότε βρίσκεσαι στη λάθος πλευρά του Απαρτχάιντ, και η ιστορία θα το αποδείξει κάποτε», έγραψε το Σάββατο η Καλίφα στο X.

Κλείσιμο


Μετά από τις οργισμένες αντιδράσεις πολλών από τους followers της, η Καλίφα προχώρησε σήμερα σε διευκρινίσεις σχετικά με τον όρο «μαχητές για την ελευθερία» που χρησιμοποίησε στην πρώτη της ανάρτηση, λέγοντας ότι η πρόθεσή της δεν ειναι σε καμία περίπτωση να προψθήσει την εξάπλωση της βίας. «Το είπα επειδή αυτό ακριβώς κάνουν οι Παλαιστίνιοι πολίτες... μάχονται για την ελευθερία κάθε μέρα».

Υπήρχαν πάντως και κάποιοι από τους 5 εκατ. followers της που φαίνεται πως ενστερνίζονται τις απόψεις της και την «συνεχάρησαν» για το «θάρρος» της να εκφραστεί.



Ειδήσεις σήμερα

Πώς η Χαμάς αντιγράφει τις τακτικές του πολέμου στην Ουκρανία - Τι λένε αναλυτές

Μιχάλης Ρέππας: «Θα έπρεπε με νόμο να απαγορευτεί η καθημερινή μετάδοση ενός σίριαλ»

Νίκος Καργιώτης για τη δολοφονία του αδελφού του στο Blue Horizon: «Δεν πρόλαβα να του πω ότι τον αγαπάω, τα 'χασα όταν είδα το βίντεο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης