Αφροδίτη Σκαφίδα: Απάντησε στο ενδεχόμενο γάμου με τον Πύρρο Δήμα

Αφροδίτη Σκαφίδα: Απάντησε στο ενδεχόμενο γάμου με τον Πύρρο Δήμα

Πριν από λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε ότι η πρώην παίκτρια του «Survivor» περιμένει παιδί με τον ολυμπιονίκη

skafida__2_
Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, η Αφροδίτη Σκαφίδα μίλησε για τη σχέση της με τον Πύρρο Δήμα, η οποία μετράει 2 χρόνια, αλλά και το την πιθανότητα γάμου, στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Αρχικά, σχετικά με τη σχέση της η Αφροδίτη Σκαφίδα ανέφερε: «Ένα ζευγάρι, το οποίο είναι υγιές, πρέπει ο ένας να είναι δίπλα στον άλλον, να τον στηρίζει. Το ίδιο κάνει και ο Πύρρος Δήμας, με στηρίζει σε όλα μου τα βήματα. Χαίρομαι πολύ για αυτό γιατί είναι ο άνθρωπός μου».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw3rr12yg629)

Κλείσιμο
Αναφορικά με τις φήμες περί γάμου, η πρώην παίκτρια του «Survivor All Star» απάντησε: «Δεν είναι κάτι το οποίο γνωρίζω αυτή τη στιγμή, δεν είναι ακόμα στα σχέδιά μας ο γάμος».

Ενώ, για το αν θα συμμετείχε στο «Survivor All Star 2» η αθλήτρια στίβου δήλωσε: «Με πιάνεις ανενημέρωτη, όχι δεν θα το σκεφτόμουν σε καμία περίπτωση. Πήρα ό, τι ήταν να πάρω. Είμαι πολύ χαρούμενη που πήγα, ντάξει μπορεί να έφυγα με μια γλυκόπικρη γεύση, αλλά ό, τι ήταν να ζήσω το έζησα».

Οι φωτογραφίες της Αφροδίτης Σκαφίδα με φουσκωμένη κοιλιά

Το πρώτο τους παιδί μαζί φαίνεται πως θα αποκτήσουν σε λίγους μήνες, ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Οι πρόσφατες φωτογραφίες της αθλήτριας και πρώην παίκτριας του Survivor, τη δείχνουν να φορά ένα πράσινο εφαρμοστό φόρεμα, με τη φουσκωμένη κοιλιά της να μην κρύβεται.

Το ζευγάρι έδωσε το παρών πριν από λίγες ημέρες στην εκδήλωση για την υποψηφιότητα της Αφροδίτης Σκαφιδά στις περιφερειακές εκλογές, αλλά δεν προχώρησε σε καμία σχετική ανακοίνωση.

Δείτε τις φωτογραφίες
AS2A0335__1_
AS2A0488
AS2A0293
AS2A0317
IMG_5664
IMG_5649


Αν και δεν κράτησαν τη σχέση τους κρυφή, οι δύο αθλητές διατηρούν χαμηλό προφίλ και είναι διακριτικοί σε κοινές εμφανίσεις τους. Δεν διστάζουν, ωστόσο, να αναρτούν κοινά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους και διάφορες δραστηριότητες που κάνουν μαζί. 

Τον Αύγουστο ανέβασαν στο Instagram, φωτογραφία τους από τα Κύθηρα. Το απόγευμα της Κυριακής 20 Αυγούστου, η Αφροδίτη Σκαφίδα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τον Πύρρο Δήμα από το Κάστρο της Χώρας των Κυθήρων.

Πάντως, τόσο η Αφροδίτη Σκαφίδα όσο και ο Πύρρος Δήμας διατηρούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τα κοινά τους στιγμιότυπα να είναι ελάχιστα.

«Εσύ και εγώ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε την ανάρτηση


Η σχέση τους έγινε γνωστή στα τέλη του 2021.

Ο Πύρρος Δήμας τέσσερα χρόνια μετά τον δύσκολο χαμό της γυναίκας του Αναστασίας, έκανε το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή. Διακριτικά, ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών βρέθηκε σε εκδήλωση και συνοδευόταν από την Αφροδίτη Σκαφίδα.

Μπορεί ο κόσμος του αθλητισμού να γνωρίζει την 41χρονη από την ενασχόλησή της με το άλμα επί κοντώ το τηλεοπτικό κοινό όμως τη γνώρισε από τη συμμετοχή της στο Survivor 3.

Ειδήσεις σήμερα:

Θύελλα από τις χυδαιότητες Μπέου για Κασσελάκη - Παρέμβαση εισαγγελέα ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Όλες οι ανατροπές στους δήμους - Ποιοι πρώην βουλευτές εκλέγονται δήμαρχοι

Χαμάς: Πώς έχτιζε για 2 χρόνια μια «ψεύτικη» εικόνα για να ξεγελάσει το Ισραήλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης