Πάνος Σταθακόπουλος: «Πέρασε από το μυαλό μου αν θα μπορούσα να γίνω κληρικός»

Πάνος Σταθακόπουλος: «Πέρασε από το μυαλό μου αν θα μπορούσα να γίνω κληρικός»

«Έμεινα πέντε χρόνια στην Ιερατική Σχολή στην Τήνο, που ήταν αξέχαστα» δήλωσε ο ηθοποιός

panos_stathakopoulos__1_
O Πάνος Σταθακόπουλος, με αφορμή τη συμμετοχή στη νέα σειρά «Σύρματα» της ΕΡΤ, αναφέρθηκε στα χρόνια που σπούδαζε στην Ιερατική Σχολή Τήνου και στο ενδεχόμενο να γινόταν κληρικός.

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «My Tv» όπου μίλησε για τα χρόνια προ υποκριτικής.

Σχετικά με τις σπουδές του στην Ιερατική Σχολή Τήνου και για το αν είχε σκοπό να γίνει κληρικός, ο ηθοποιός ανέφερε: «Όχι, αλλά μέσα στα χρόνια που βρισκόμουν εκεί μου πέρασε από το μυαλό αν θα μπορούσα. Όμως ακόμα και στην Ιερατική Σχολή, εγώ ασχολούμουν με το θέατρο, ανέβαζα παραστάσεις για τα παιδιά. Ήξερα δηλαδή από μικρός τι ήθελα να κάνω στη ζωή μου».

Και πρόσθεσε: «Έμεινα πέντε χρόνια στην Ιερατική Σχολή στην Τήνο, που ήταν αξέχαστα. Ακόμα έχω κρατήσει επαφές με τους συμμαθητές μου. Πλέον βρίσκονται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και με κάθε ευκαιρία τούς συναντάω. Χαίρομαι όταν κάνω περιοδείες, καθώς σε κάθε πόλη έχω και κάποιο αγαπημένο μου πρόσωπο. Την περιοδεία δεν την βλέπω ως δουλειά αλλά σαν μία εκδρομή για να δω τους φίλους μου τα καλοκαίρια. Δεν με κουράζει η δουλειά».

Κλείσιμο
Για την έννοια της φιλίας ο Πάνος Σταθακόπουλος δήλωσε: «Υψίστης σημασίας έννοια. Είμαι άνθρωπος της φιλίας. Μου αρέσει να διατηρώ τις φιλικές μου σχέσεις. Έχω φίλους σε όλη την Ελλάδα. Επίσης διατηρώ άριστες σχέσεις με τους μαθητές που είχα στις δραματικές σχολές όπου δίδασκα. Μου αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο. Ακόμα και το σπίτι μου είναι ανοιχτό για όλους, γιατί έτσι έμαθα από την οικογένεια μου. Μεγάλωσα στην επαρχία και είχαμε ανοιχτό σπίτι και ανοιχτή καρδιά».

Ειδήσεις σήμερα

Απεργία σε ΗΣΑΠ και Μετρό, στη δικαιοσύνη προσέφυγε η ΣΤΑΣΥ - Χειρόφρενο στα τρόλεϊ, κανονικά οι πτήσεις

Άνοιξε η εθνική οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης και για τα βαρέα οχήματα

«Σέβομαι και τιμώ την Αχτσιόγλου, θα είμαι ασπίδα προστασίας» λέει τώρα ο Κασσελάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης