Ρώμας για Γεωργούλη: «Αν αποδειχθεί ότι είναι ένοχος, πρέπει να τιμωρηθεί με μεγάλη ποινή»

Ρώμας για Γεωργούλη: «Αν αποδειχθεί ότι είναι ένοχος, πρέπει να τιμωρηθεί με μεγάλη ποινή»

«Είχαμε την τύχη να αποκτήσουμε εξουσία μέσω αυτού που κάνουμε, αλλά δεν έχουμε δικαίωμα να την εκμεταλλευόμαστε με λάθος τρόπο» τόνισε - Δείτε το βίντεο

romas_georgoulis83
Το δικό του σχόλιο για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη έκανε ο Χάρης Ρώμας σε δηλώσεις του, που έκανε το πρωί της Δευτέρας 24 Απριλίου.

Μιλώντας στην στην εκπομπή «Breakfast@Star» ο ηθοποιός τόνισε για τον Αλέξη Γεωργούλη, πως αν είναι ένοχος, πρέπει να τιμωρηθεί με μεγάλη ποινή.

Πιο αναλυτικά, είπε: «Είμαι υποχρεωμένος, όπως όλοι μας που έχουμε δημόσιο λόγο, να είμαι άκρως επιφυλακτικός γιατί υπάρχει και το τεκμήριο της αθωότητας. Το ξέρουμε κι από προηγούμενες περιπτώσεις κι η δικαιοσύνη θα κρίνει και θα αποφασίσει. Δεν κρύβω τα λόγια μου. Θέλω να πω στον κόσμο ότι η σεξουαλική κι η σωματική κακοποίηση από ανθρώπους που έχουν εξουσία απέναντι σε άλλους ή που νιώθουν ότι έχουν εξουσία, που είναι στο απυρόβλητο, θεωρώ ότι είναι κακούργημα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs4rpfp1aq9t)


«Αν αποδειχθεί ότι ο Αλέξης -κι ο αδελφός μου ο ίδιος να είναι ένοχος- πρέπει να τιμωρηθεί με μεγάλη ποινή για να προφυλάσσονται κι οι άνθρωποι σε αυτές τις περιπτώσεις. Επειδή μπαίνουν μέσα πολιτικές σκέψεις και κομματικές σκοπιμότητες, εκεί δεν έχει ναι μεν αλλά. Τότε αυτό είναι υπέρ του θύτη κι όχι υπέρ του θύματος. Ακόμα κι αν είναι ο αδερφός μoυ δεν θα χαριστώ κι ας είναι φίλος και συνάδελφος… Επειδή είχαμε την τύχη να αποκτήσουμε εξουσία μέσω αυτού που κάνουμε και δεν έχουμε δικαίωμα να την εκμεταλλευόμαστε με λάθος τρόπο» πρόσθεσε τέλος, ο Χάρης Ρώμας.

Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ



Ειδήσεις σήμερα

#CakeGate: H viral τούρτα γενεθλίων που δίχασε το TikTok - Άξιζε τα λεφτά της;

«Τη σκότωσα για να την λυτρώσω, εκείνη μου το ζητούσε», λέει ο μητροκτόνος από τη Θεσσαλονίκη

Μαφία αλά ελληνικά - Ο «Μανιάτης», τα 3 αδέρφια αστυνομικοί και οι 64 μαφιόζοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης