Άρης Δαβαράκης: «Ζητώ συγγνώμη που πάτησα "γέλιο" στην ανάρτηση της Παπαθωμά»

Άρης Δαβαράκης: «Ζητώ συγγνώμη που πάτησα "γέλιο" στην ανάρτηση της Παπαθωμά»

«Δεν έχω καμία διάθεση να μπλέξω με όλο αυτόν τον οχετό» είπε ο στιχουργός - Δείτε το βίντεο

dabarakis_papathwmna836
Ο στιχουργός, Άρης Δαβαράκης, βρέθηκε στο επίκεντρο μετά από μία αντίδραση που έκανε διαδικτυακά, στην ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά για την υπόθεση Γεωργούλη.

Η ηθοποιός έγραψε: «Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό...» και προκάλεσε «κύμα» αντιδράσεων.

Ο στιχουργός τοποθετήθηκε το πρωί της Δευτέρας 24 Απριλίου, μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» και ζήτησε συγγνώμη για το emoji με τα γέλια, που πάτησε σαν αντίδραση στην ανάρτηση της ηθοποιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης Δαβαράκης είπε στον τηλεοπτικό αέρα:

«Ναι, εντυπωσιάζομαι και με τον εαυτό μου και με το γεγονός ότι συζητήθηκε πολύ αυτό. Εγώ δεν είχα την αίσθηση ότι αυτά που σημειώνω ή γράφω συζητούνται τόσο πολύ. Εν πάση περιπτώσει, ναι το κοίταξα, γιατί δεν το θυμόμουν. Είχα βάλει ένα γέλιο. Που είναι βλακώδες όπως βλέπω τώρα. Την είδα λίγο επιπόλαια την ανάρτηση, ότι διάλεξε τη νομική σύμβουλο της Κομισιόν να βιάσει. Εντάξει έβαλα ένα βλακώδες γέλιο. Ζητάω συγγνώμη, δεν έχω καμία διάθεση να μπλέξω με όλο αυτόν τον οχετό».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs4tur7au3yh)

Η ανάρτηση της Παπαθωμά

Φειδωλοί στις τοποθετήσεις τους, «προσεκτικοί», παραπέμποντας στην κρίση της Δικαιοσύνης, εμφανίζονται οι περισσότεροι συνάδελφοι του Αλέξη Γεωργούλη αναφορικά με τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης στην Ελένη Χρονοπούλου του ΠΑΣΟΚ.

Και δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί, αλλά και ευρύτερα η σόουμπιζ, που μοιάζει «παγωμένη» από τις αποκαλυψεις για τον ευρωβουλευτή, δηλώνοντας έκπληξη ή ακόμα και αποφεύγοντας να πάρει ξεκάθαρη θέση.

Σε αυτή την κατηγορία, πάντως, δεν εντάσσεται η Θεοφανία Παπαθωμά, γνωστή ηθοποιός και σύζυγος του τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκου, που έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook, δείχνοντας ότι δεν θεωρεί τις καταγγελίες της κυρίας Χρονοπούλου αληθινές και ταυτιζόμενη, ουσιαστικά, με αντίστοιχες τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που άφησαν υπόνοιες κατά της καταγγέλλουσας.

«Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό...» έγραψε.

papathoma_anartisi

Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ



Ειδήσεις σήμερα

«Κοκτέιλ» ιώσεων και κορωνοϊού μετά το Πάσχα - «Καμπανάκι» για την επιστροφή στα σχολεία

Βελτιωμένος σήμερα ο καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας - Η πρόγνωση της εβδομάδας

Σοβαρό τροχαίο στον Κηφισό – Τεράστιο μποτιλιάρισμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης