Η έντονη φημολογία που τους θέλει μαζί ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παρόλο που μέχρι στιγμής, κανείς τους δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, το κοινό έχει ήδη πειστεί για το ειδύλλιό τους.
Ο δημοφιλής λογαριασμός «Deuxmoi» στο Instagram, ο οποίος συχνά δημοσιεύει αποκλειστικές ειδήσεις σχετικά με επώνυμα πρόσωπα, ισχυρίστηκε ότι πολλές πηγές του επιβεβαίωσαν ότι η Κάιλι Τζένερ βγαίνει αυτό το διάστημα με τον ηθοποιό.
Σε stories που ανάρτησε ο εν λόγω λογαριασμός, αναφέρει πως το φημολογούμενο ζευγάρι βγαίνει από τον Ιανουάριο, μετά την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι