Μία φωτογραφία από το απογευματινό της μπάνιο στη Σαντορίνη, δημοσίευσε η Μαρία Σολωμού.
Η ηθοποιός που κάνει διακοπές στο νησί των Κυκλάδων, κοινοποίησε την Τετάρτη 5 Αυγούστου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία εικόνα της από τη θάλασσα, με ένα μαγιό σε γαλάζιο και λευκό χρώμα.
Η Μαρία Σολωμού πόζαρε στις 18:42 στην ακτή, σημειώνοντας πάνω στο story της «η τέλεια ώρα».
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.