Τέμπη: «Νόμιζα πως ήταν κακό όνειρο» λέει 36χρονη που πήρε εξιτήριο 44 μέρες μετά το δυστύχημα

Τέμπη: «Νόμιζα πως ήταν κακό όνειρο» λέει 36χρονη που πήρε εξιτήριο 44 μέρες μετά το δυστύχημα

Η Δάφνη Μπρέλλα βρισκόταν στο βαγόνι 2 του μοιραίου Intercity με τον σύντροφό της, ο οποίος σκοτώθηκε στο δυστύχημα

dafni-mprella
Το εξιτήριο που πήραν τη Μεγάλη Μπέμπη από τα νοσοκομεία που νοσηλεύονταν η 36χρονη Δάφνη και η 26χρονη Ανυσία, 44 ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, σκόρπισε χαμόγελα τόσο στους δικούς τους ανθρώπους, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο που παρακολουθούσε με συγκίνηση την πορεία της αποθεραπείας τους.

Η Δάφνη επέβαινε στο δεύτερο βαγόνι του μοιραίου Intercity μαζί με τον σύντροφό της, ο οποίος δυστυχώς δεν τα κατάφερε. «Έπεφταν πάνω μου καύτρες, σκεφτόμουν πως ήταν ένα κακό όνειρο», είπε η κοπέλα στην ΕΡΤ, περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές μετά τη σύγκρουση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crvwi1ztbzo1)


«Ξαφνικά πετάχτηκα μπροστά στην απέναντι θέση. Βρίσκομαι στα μπροστά κουπέ στο βαγόνι νούμερο 2 πίσω από αυτό του κυλικείου. Χάνω τις αισθήσεις μου στιγμιαία. Ανοίγω τα μάτια μου και βρίσκομαι έξω από το τρένο. Αρχικά σκέφτομαι ότι είναι ένα κακό όνειρο. Πέφτουν πάνω μου καύτρες και τότε καταλαβαίνω ότι αυτό συμβαίνει στα αλήθεια. Φώναζα βοήθεια. Το σκυλί μου ήταν δίπλα μου. Της έλεγα να φύγει για να μην καεί αλλά δεν έφευγε».

Ο αδερφός της Δάφνης, Γιώργος Μπρέλλας, είπε από την πλευρά του πως η 36χρονη «ήταν πολυτραυματίας. Είχε ρήξη του ήπατος. Είχε θλάση στον πνεύμονα, είναι κάποια πράγματα παθολογικά, τα οποία θέλουν παρακολούθηση ακόμα».

Η ίδια δεν παραλείπει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με αυταπάρνηση την έσωσαν. «Δύο αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού που ήταν επιβάτες, με τράβηξαν μακριά από τη φωτιά. Τους ευχαριστώ που με έσωσαν. Νιώθω βαθιά θλίψη για το χαμό του συντρόφου μου, αλλά και χαρά που μετά από 44 μέρες νοσηλείας, βρίσκομαι πλέον εκτός νοσοκομείου».

«Ξεκίνησαν από το 7ο βαγόνι, βοήθησαν στο 6ο, στο 5ο, υπήρχαν πολλά βαγόνια και εκεί μπροστά στις φλόγες δεν τόλμησε να προσεγγίσει κανένας παρά μόνο αυτά τα δύο παιδιά» λέει από την πλευρά του ο κ. Μπρέλλας.

Κλείσιμο
Ο πατέρας της Ανυσίας με ανάρτησή του ενημέρωσε και αυτός για τα ευχάριστα νέα για την υγεία της κόρης του. «Η Ανυσία μας μετά από 44 ημέρες είναι πλέον σπίτι μας!!! Σας ευχαριστώ όλους. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα».


Ειδήσεις σήμερα:

Η πρώτη δημόσια δήλωση του Κλέιμαν - «Στη ζωή μου έχω σεβαστεί κάθε γυναίκα σε όλο τον κόσμο»

Συνελήφθη ο 21χρονος Εθνοφρουρός για τη διαρροή εγγράφων από το Πεντάγωνο - Δείτε βίντεο


Αποφυλακίζεται αύριο στις 11 το πρωί η Εύα Καϊλή - Δεν θα μείνει στο ίδιο σπίτι με τον Τζιόρτζι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης